Tudtad? Ezt a világhírű színésznőt hagyta el a vőlegénye Angelina Joliért

Tudtad? Ezt a világhírű színésznőt hagyta el a vőlegénye Angelina Joliért
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Bátran kijelenthetjük, hogy egykoron Angelina Jolie szirénként csábította magához a filmvilág népszerű férfiúit.

Rajongók millió a mai napig képtelenek túllépni azon, hogy Angelina Jolie varázsa elég erős volt ahhoz, hogy Brad Pittet végleg elszólítsa Jennifer Aniston mellől, pedig a barnahajú szépség bűvköre nem először bizonyult olyan erősnek, hogy egy már elköteleződött férfit is képes legyen magába bolondítani.

Na de kezdjük is az elején!

Laura Dern 1997-ben ismerkedett meg Billy Bob Thorntonnal, Ellen DeGeneres műsorának felvételén. A találkozásból gyorsan szerelem, összeköltözés, majd eljegyzés lett. Mondhatni a legjobb úton haladtak afelé, hogy Billy korábbi négy házassága után, ez a tervben lévő ötödik boldogító igen már egy életre szóljon. Azt viszont ők sem gondolták, hogy egy filmforgatás után az életük nem várt fordulatot vesz, pedig így lett!

Kép
forrás: Getty Images

Billy Bob 1999-ben, a Vakrepülés című film forgatása alatt ismerkedett meg Angelina Jolie-val, aki nemcsak a szerepe szerint, de a való életben is az ujja köré csavarta a színészt. A férfit annyira megrészegített ez a frissen kialakult románc, hogy nem is foglalkozott azzal, hogy éppen valaki más vőlegénye, fogta magát és Las Vegasba egy villámesküvő keretein belül feleségül vette a 24 éves színésznőt.

Mindeközben Laura Dern a legnagyobb nyugalomban tért haza egy hosszabb forgatásról, és minden bizonnyal maga se számított arra, hogy egy ilyen minden szempontból sokkoló hír fogadja majd!

Elutaztam otthonról egy forgatásra, és amíg távol voltam, a barátom elvett egy másik nőt és soha több nem hallottam róla. Olyan volt mindez, mint egy hirtelen halál. Mert nem zártuk le és nem tisztáztuk a dolgokat

- mesélte 2000-ben egy lapnak a színésznő.

2001-ben Billy Bob végül egy interjúban a maga módján bocsánatot kért faképnél hagyott egykori menyasszonyától.

Mások azt mondanák, hogy elhagytad a lányunkat, hogy feleségül vegyél valaki mást. De ez boldoggá tett engem és valaki mást is. Azt sajnálom, ha ezzel fájdalmat okoztam

- nyilatkozta röviden.
Kép
forrás: Getty Images

Az már csak egy külön hollywoodi csavar a dologban, hogy Laura édesapja, a szintén színész Bruce Dern nagyon jó barátságot ápolt Angelina Jolie édesapjával, Jon Voighttal. Így nem egyszer fordult elő az, hogy a színésznő vigyázott a nála 9 évvel fiatalabb kislányra. Akkoriban valószínűleg csak legyintett volna arra, ha valaki egy ilyen mellbevágó jövőképpel állt volna elé.

Billy és Angelina végül 2002 júniusában szakítottak, és 2003 májusában hivatalosan is elváltak egymástól. Laura 2000 őszén ismerkedett Ben Harper zenésszel. Fiúk 2001-ben, lányuk pedig 2004-ben született, és bár 2005-ben oltár elé álltak, sajnos 2013-ban végleg elváltak útjaik.


És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Sztárpárok, akik egy film forgatásán szerettek egymásba

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

11 eset, amikor a Jóbarátok szörnyen kezelt iszonyúan kényes témákat

A sorozat írói gyakran űztek gúnyt olyan dolgokból, amikből nagyon nem kellett volna. Emlékszel ezekre?

Kép
Sztárok

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.