Lapos és tónusos has 40 felett is – ez a sztárok titka!

Lapos és tónusos has 40 felett is – ez a sztárok titka!
Forrás: Sofía Vergara, Gwyneth Paltrow, Eva Mendes/Daniele Venturelli/Kevin Mazur/Alexander Tamargo via Getty
Facebook
Twitter
Pinterest

Íme az igazság, ezért tudják megőrizni lapos és tónusos alakjukat a 40 pluszos hírességek, méghozzá zsírleszívás nélkül.

Olyan sokszor halljuk, majd holnaptól, könnyű annak, aki megteheti, hogy megvásárolja az egészséges élelmiszereket és heti ötször edzen. Sokszor mondom magamnak is életmódot váltok, készételek helyett főzök inkább, nem eszem többé szemetet, nem hagyok ki több edzést, futok, ha esik is vagy kerékpárral megyek az irodába, ezentúl korábban ébredek és minden reggel jógázok.

A legtöbben változásra vágyunk, kerekebbet, feszesebbet, szebbet és jobbat akarunk, de mindezek eléréséért már kevesebben hajlandóak tenni, pedig mindannyian felelősséggel tartozunk egészségünkért.

Lapos és tónusos has 40 felett is

Kiegyensúlyozott táplálkozás és rendszeres testmozgás nélkül fittségünk megőrzése lehetetlen, különösen 40 felett, amikor a tartósítószerek, adalékanyagok és színezékek, a kevés víz, a kevés zöldség és gyümölcs vagy az alkohol sokkal jobban megterheli az immunrendszerünket, mint korábban bármikor. Ha ez megtörténik, lelassul a pajzsmirigy működése, majd jönnek a hormonproblémák, amelyek helyreállítása keményebb diétákat vesz igénybe, mint az egyensúlyuk megőrzése. Nincs sem csodabogyó, sem varázslat, csak és kizárólag kemény munka, amit egy hollywoodi drága órabérű táplálkozási szakember és tréner sem végez el helyettünk. Egyén függő, hogy kinek mi vezet eredményre, mi nem, ezért azt javasoljuk, hogy életmódváltás előtt végeztess el egy labortesztet és konzultálj szakemberrel.

A mai galériánk főszereplői bemutatják, hogy mindez nem lehetetlen akár két gyerek után sem!

Galéria / 7 kép

Lapos és tónusos has 40 felett is – ez a sztárok titka!

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.