Ez az év legmegosztóbb vörös szőnyeges pillanata? Lana Del Rey ruhája sokakat kiakasztott

Ez az év legmegosztóbb vörös szőnyeges pillanata? Lana Del Rey ruhája sokakat kiakasztott
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Rég volt ekkora vita egy vörös szőnyeges szett körül!

Mostanra már valószínűleg te is láttad Lana Del Rey múlt heti vörös szőnyeges szettjét, amit a Variety's Hitmakers eseményén viselt. Míg a zenésztársai olyan neves divatházak ruháit viselték, mint a Balmain, addig Lana Del Rey tett a flancolásra, és a Z generáció kedvenc fast fashion márkájának, a Sheinnek az egyik darabját viselte

Az énekesnőbej egy zöld, márványozott miniruhára esett a választása, ami több kivágással és pánttal is operál, az ára pedig mindössze 18 dollár. Az ár ellenére néhányan azonnal megkérdőjelezték Lana ruháját, valamint az egész szettet, ami még egy fekete kabátból és egy térdig érő velúr csizmából állt.

Kép
forrás: GettyImages

Ahogy az lenni szokott, most is a kritikusok voltak a leghangosabbak, méltatlannak találták az outfitet egy ilyen eseményhez. Sokan könyörögni kezdtek, hogy Lana keressen új stylistot, és legyen az a divatikon, akinek hiszik. De Lana Del Reyről beszélünk. A nőről, aki egy bevásárlóközpontban vásárolta a 2020-as Grammy-ruháját. Lana soha nem mutatott különösebb érdeklődést a high fashion iránt, és nem ül a divathetek bemutatóinak első soraiban az új trendeket szemlézve. Nem is kérdés, a tervezők valószínűleg tárt karokkal fogadnák, de ő már többször bebizonyította, hogy számára a luxus nem elsődleges.

Ő egy csodálatos dalszerző és éneklés, és azt a 2021-es Variety's Hitmakersen is bebizonyította, hogy ennél nem is kell több. Aznap este mosolyogva távozott zöld miniruhájában az eseményről, kezében egy újabb díjjal.

Kép
forrás: GettyImages

És ezt láttad már?

Galéria / 11 kép

A legmegosztóbb vörös szőnyeg szettek

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.