Tudtad? Lady Gaga ezért fogadott fel egy pszichiátriai nővért A Gucci-ház készültekor

Tudtad? Lady Gaga ezért fogadott fel egy pszichiátriai nővért A Gucci-ház készültekor
Forrás: Fórum Hungary

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Lady Gaga talán maga sem gondolta volna, hogy a beleélés művészete ennyire jól megy majd neki.

Lady Gaga 2008-ban szinte bombaként robbant be a zeneiparba, azóta pedig megszámlálhatatlanul sok zenei elismerés és a megannyi number one sláger mellett is van még benne annyi energia, hogy filmes karrierjére is koncentráljon. A tőle jól megszokott módon persze itt is a maximumot hozza - nemcsak a díjak, de alakítások szempontjából is.

Lady Gaga legutóbb A Gucci-ház című filmben bizonyította azt, hogy ha valaki filmszerepet oszt rá, ő azt egy pillanatig sem veszi félvállról. Az énekesnő a tőle megszokott 100%-os szenvedéllyel vetette bele magát Patrizia Reggiani karakterébe és ez nem is volt gond addig, amíg forgott a kamera, de a premier lecsengése után már inkább teher volt, mint élvezet. A 36 éves világsztár ugyanis annyira átadta magát a történetnek, hogy 18 hónapig a szerepében is ragadt.

Mindig Patrizia voltam. Mindig akcentussal beszéltem. Még olyankor is, amikor olyan dolgokról beszéltem, amik egyáltalán nem kapcsolódtak a filmhez. Éltem az életemet, csak éppen úgy éltem, mint ő

- mesélte az sztár egy interjú során.

Nem meglepő az, hogy Gaga nehezen tudta maga mögött hagyni Patrizia figuráját, hiszen már a film készültekor is teljesen átadta magát a beleélés művészetének. Ezek hatására komoly „pszichológiai nehézségekkel” küszködött, hiszen kezdte elveszíteni a kapcsolatot a valósággal és a forgatás vége felé már egy pszichiátriai nővért is felfogadott maga mellé, mivel úgy gondolta, hogy így talán biztonságosabban tud mozogni a magára vett, önként vállalt karaktere és a valódi énje között.

Kép
forrás: Fórum Hungary

És bár ma már újra a régi, az átélt események sem tántorították el attól, hogy újabb filmeket vállaljon, és ha úgy hozza a helyzet, na meg a lehetőségek. És hogy mi lesz a folytatás? Egy ideje azt rebesgetik, hogy a készülő Joker: Folie à Deux című filmben a popsztár bújik majd Harley Quinn bőrébe, hogy ezúttal Joaquin Phoenix oldalán mutassa meg hihetetlen tehetségét.


És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Színészek, akik túl messzire mentek egy szerepért

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!