Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Ez lehet Lady Gaga karrierjének legnagyobb átalakulása

Ez lehet Lady Gaga karrierjének legnagyobb átalakulása
Forrás: Deepixel/GC Images via Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Lady Gaga úgy beleélte magát Gucci özvegyének, Patrizia Reggiani szerepébe, hogy rá sem ismerni – félelmetes átalakulásnak lehetünk tanúi.

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, megkezdődött a divatvilág egyik legsötétebb történetét feldolgozó mozifilm forgatása, méghozzá Lady Gagával a főszerepben.

A 34 éves szupersztár totálisan átalakult, azt suttogják, hogy még a rendező, Ridley Scott elvárásait is felülmúlta. Tökéletesen elrejtette saját személyiségét karaktere mögé, amit a forgatás szüneteiben is magával visz – talán az egyetlen árulkodó jel, hogy valóban Lady Gaga van a paparazzi fotón és nem a fiatalkori Patrizia Reggiani, az az extravagáns magas sarkú, amellyel visszafogottan elegáns Max Mara outfitjét feldobta a sztár.

Lady Gaga - Róma, 2021
forrás: Deepixel/GC Images via Getty
Lady Gaga - Róma, 2021

A nagy médiafigyelemmel kísért Gucci-film bemutatóját már kitűzte a forgalmazó, ha a világjárvány nem szól közbe, akkor még idén ősszel láthatjuk a mozikban a bravúros szereposztással készülő filmdrámát.

Kattints a galériába, és idézd fel Lady Gaga legnagyobb színpadi átalakulásait!

Galéria / 19 kép

Minden idők legszexisebb Lady Gaga szettjei

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.