Nem Katalin és nem is Meghan Markle: ez a 26 éves lány a királyi család legszebb tagja - fogadjunk, hogy még nem hallottál róla!

Nem Katalin és nem is Meghan Markle: ez a 26 éves lány a királyi család legszebb tagja - fogadjunk, hogy még nem hallottál róla!
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Ismerd meg Lady Amelia Windsort!

Még a 2010-es évek végén hivatalosan is Meghan Markle-t kiáltották ki a királyi család legszebb tagja, persze azóta sok mindent történt. Akkor a Harley Street népszerű sebészorvosa, dr. Julian De Silva górcső alá vette a 40 éves színésznő arcberendezését, és összehasonlította az arányait többek között Katalin hercegné, Zara Phillips, Beatrix és Eugénia hercegnők külsejével. Kidreült, hogy Meghan Markle arca 87,4 százalékban tökéletes az aranymetszés szabályai szerint, ez pedig nagyban köszönhető az orrának, ami 98.5 százalékban tökéletes méretű és épp ott helyezkedik el az arcon, ahol kell. Ám egyáltalán nem csak az arányok számítanak, hiszen Katalin minden szabály nélkül is gyönyörű!

gif

Rajtuk kívül viszont azért vannak még nagyon csinos nők a királyi családban, akikre lehet, hogy nem jut annyi figyelem, mint Vilmos vagy Harry herceg kedvesére! Hallottad már például Amelia Windsor nevét? A 26 éves lány, akinek a teljes neve Lady Amelia Sophia Theodora Mary Margaret Windsor, Vilmos és Harry hercegek másodunokatestvére. Nem valószínű, hogy valaha a trón közelébe jut, ugyanis a 43. helyet foglalja el a várományosok között. A lány az Edinburgh-i egyetemen tanult olasz és francia nyelvet, imád utazgatni, nagyon foglalkoztatja a környezetvédelem, és bizony a modellkedés sem ismeretlen számára.

A lány annál a modellügynökségnél dolgozik, ahol Kate Moss és Cara Delevingne, szerepelt már reklámkampányokban és a milánói divathét kifutóján is a Dolce & Gabbana égisze alatt. A stílusát nagyon sokan imádják, a Vanity Fair az egyik évben beválasztotta a legjobban öltözött hírességei közé.

Amelia nemcsak gyönyörű, de tökéletes érzéke van a divathoz, mi pedig biztosak vagyunk benne, hogy nagy jövő áll előtte! Kattints néhány képért érte a galériánkba!

Galéria / 8 kép

Íme Lady Amelia Windsor, a királyi család legszebbje

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.