Kylie Jenner extrém frufrujáról mindenkinek megvan a véleménye - A nyár kedvence lesz, vagy épp ellenkezőleg?

Kylie Jenner extrém frufrujáról mindenkinek megvan a véleménye - A nyár kedvence lesz, vagy épp ellenkezőleg?
Forrás: GettyImages

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Neked mi a véleményed?

Kylie Jenner soha nem a visszafogottságáról volt híres (ami a divatot és a beauty dolgokat illeti), elég csak azt végiggondolni, hogy az elmúlt években hányszor festette be a haját nem kicsit extrém színűre, és hányszor vállalt be olyan frizurát, amit valljuk be, nem sokan mertek volna meglépni.

Persze pont ezért imádjuk őt, hiszen egyrészről mindig lehet miatta valamiről beszélni, sok esetben pedig az elsőre extrémnek tűnő külseje igazi divathullámot indít el a fiatal lányok körében, aminek hatására mindenki utánozni kezdni a valóságshow sztárt.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy ez most is így lesz-e, az viszont biztos, hogy Kylie ezúttal is meg tudott lepni mindenkit. Amikor már azt hinnénk, hogy frizurában nem tud semmi újat mutatni, akkor egyszer csak kiposztol egy képet, és mindenki ledöbben.

Kylie ugyanis a legújabb Insta-posztjában olyan hajjal látható, ami még tőle is vadnak számít: egy elképesztő élesen vágott aszimmetrikus frufruja van, ami kicsit sem mondható szokványosnak.

Sokan persze azonnal beleszerettek az új look-ba, ám azt azért hozzá kell tenni, hogy ez nem is a sztár valódi haja, csupán egy paróka. Mindenesetre simán lehet, hogy a Jenner lány elindította a nyár legújabb frizuratrendjét, és nemsokára mindenki aszimmetrikus frufrut fog vágatni magának.

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 9 kép

10 sztár, akiknek új frizuráját egyszerűen utálták a rajongók

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!