Ezért kellene kutyabaráttá tenni minden irodát: a kollégák is imádni fogják, ha betartjátok ezeket a szabályokat!

Ezért kellene kutyabaráttá tenni minden irodát: a kollégák is imádni fogják, ha betartjátok ezeket a szabályokat!
Forrás: Unsplash/Pavel Herceg

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Ha van kutyád és nyolcórás irodai munkád is, ez a cikk neked szól!

Kezdjünk néhány érdekes ténnyel, köztük azzal, hogy a COVID19-nek és a hosszú hónapokon át tartó karanténnak köszönhetően immár minden második magyar háztartásban kutya is él a családtagok között. Erről még az Állatorvostudományi Egyetem tájékoztatott 2022 januárjában, így meglehet, azóta még magasabb ez a szám. Akkor azt becsülték, nagyjából hárommillió eb él velünk, ami a világ más országaival összehasonlítva is egy elég magas arány.
Csoda, hogy az utóbbi évben a kutyaiskolák és kutyapanziók mellett sorra nyílnak a kutyanapközik, kutyaóvodák? Ha esetleg nem tudnád, mire való az utóbbi kettő, segítünk: olyan gazdik adják le ide a kutyusaikat, akik fixen, kötött munkaidőben dolgoznak, ami akár 8-10 óra távollétet is megkövetelhet tőlük. Azt azonban nem szeretnék, ha kedvencük az egész napot egyedül, magára hagyva töltené. Csodásan hangzik, igaz? Sajnos azonban egyelőre a legtöbb ilyen szolgáltatás elég drága, így csak kevesen engedhetik meg maguknak, de szerencsére azonban sok munkahelyen már a vezetőség is sokkal nyitottabb, így hirtelen megszaporodtak a kutyabarát irodák is.

Nincs többé magányos kutya

„Nálunk például azért döntött úgy a vezetőség, hogy legyen kutyabarát az irodánk, mert van olyan kolléga, akinek van kutyája. Egy átlagos, 8 órás munkanap plusz az utazás rettenetesen sok idő egy kisállatnak egyedül. Szerencsére nálunk már magától értetődő, ha egy kollégának olyan háziállata van, aki szépen viselkedik közösségben, bejöhet hozzánk. Mindennap van bent nálunk kutya és mindenki imádja, még az állásinterjúkon is részt vesznek olykor, szóval nem árulunk zsákbamacskát” – mesélte a 26 éves Viktória, aki maga is gyakran beviszi magával a kiskutyáját, Mandulát a budapesti irodába, ahol dolgozik.

Nézd meg galériánkban, milyen érvek szólnak még a kutyabarát munkahelyek mellett, illetve milyen szabályokat érdemes ilyenkor meghozni!

Galéria / 4 kép

Tudj meg mindent a kutyabarát irodákról!

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.