Kültéri mestereszközök

Kültéri mestereszközök
Forrás: Unsplash

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Itt a meleg, nyári idő, előkerülnek a kijavításra váró, kültéri bútorok, a barkácsoláshoz köthető darabok, és várnak a kerti munkálatok is. Mindezekhez olyan kültéri mestereszközök szükségesek, amelyek pikk-pakk segítenek megoldani a ház körüli munkákat. A következő pár sorban tehát néhány hasznos kültéri, minőségi eszközről olvashatsz.

A legfontosabb kültéri termékek

Bizonyára neked is számos olyan alkatrész és eszköz áll rendelkezésedre, amelynek hasznát, leginkább a tavaszi és nyári időszakban tudod kamatoztatni. Az ágvágók és metszőollók például tipikusan ilyen típusú termékek.

A kerti kellékek köréből kiemelhető a kesztyű, a szeghúzó kalapács, a fejsze vagy a kőtörő is. De megemlíthetőek még a kertészeti kések, a fafeldolgozó eszközök, a gyepápoló, növény- és talajgondozó termékek is. Ugyanakkor a kültéri tisztítást, a mókás gyermekeszközöket egyaránt segíthetjük minőségi produktumokkal.

A Kések Ollók Webáruház gyepápoló eszközei között számos érdekes lehetőségre bukkanhatsz, hogy megújítsd és fenntartsd a kis “zöld övezeted” frissességét. Lássuk a legfontosabb gyepápoló eszközöket!

A fűnyírók típusai

A füllesztő melegben különös gondot kell fordítani a gyepápolásra is, hiszen sokaknak a füvesített udvar ápolása is problémát okoz.

Az egyik leghasznosabb eszköz talán a fűnyíró. Ennek kiválasztásához tisztában kell lennünk a kert méreteivel és adottságaival egyaránt, amelynek tudatában már eldönthetjük, hogy benzinmotoros vagy elektromos hajtású fűnyírógépet vegyünk. Néhányan még mindig jobban kedvelik a kézi fűnyírót, így ezt sem hagyhatjuk ki a felsorolásból.

A kézi fűnyíró erejét a kertész adja, hiszen ebben semmilyen motor nincs. Ez a típus legfeljebb 10-20 nm területnél éri meg. Azoknak ajánlott, akik kedvelik a sportos használatot, ráadásul ez a típus kifejezetten olcsó is. Könnyen szállítható és maximálisan környezetbarát is.

Egyéb gyepápoló eszközök

A fűnyíró olló leginkább a kisebb területek formázásához vagy formára nyírásához alkalmas. A kisebb bokrok, kiálló fűszálak ápolásához ez az eszköz tökéletes. Ezek előnye, hogy könnyen kezelhetőek és a szűkebb területeken, például járdaszegélyek mentén is jól irányíthatóak. Hátrányuk talán, hogy időigényesebb és aprólékos velük a munka.

A gyomkiszedő szintén a kerti munkát szívesen végzők részére ajánlott, amelynek segítségével könnyedén eltávolíthatóak az ártalmas gazok. A Fiskars márka termékei között például különböző típusú gyomkiszedőkkel találkozhatsz, amelyekkel egyszerűbbé tehető az ásás, a lapátolás. Ráadásul ezek a termékek általában több funkcióval is rendelkeznek.

Mielőtt választanál, mindenképpen gondold át, és igazítsd választásod a kert adottságaihoz, a te igényeidhez, így biztosan jól döntesz majd!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!

Kép
Sztárok

Sokkoló, hogy a gyógyíthatatlan beteg Christina Applegate milyen vírust kapott el egy éttermi saláta miatt

Christina Applegate nem rég tudatta a rajongóival, hogy szklerózis multiplexszel élő, most pedig arról vallott, hogy súlyos betegséget kapott egy fertőzött salátától.

Kép
Shopping

9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!