Ez mentette meg David és Victoria Beckham házasságát is! 5 tény, ami bizonyítja, hogy a különalvás igenis megerősíti a párkapcsolatokat

Ez mentette meg David és Victoria Beckham házasságát is! 5 tény, ami bizonyítja, hogy a különalvás igenis megerősíti a párkapcsolatokat
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Együtt vagy külön? Ha alvásról van szó, akkor a szakértők szerint a külön a nyerő!

Egyre több sztárpár mer nyíltan beszélni arról, hogy ők bizony külön alszanak. David és Victoria Beckham, Matthew Broderick és Sarah Jessica Parker, Gillian Anderson és Peter Morgan, csak pár név azok közül, akik már beleálltak a témába. A Beckham házaspárról például 2017-ben kezdtek el terjedni a hírek, hogy kapcsolatukban egyre több problémát okoz az ellentétes életritmusuk. Míg David még szeretett bulizni és éjszakázni, addig Victoria inkább nyugodt életet szeretett volna élni, problémájukat pedig azóta kiderült, hogy a különalvás oldotta meg. Új vidéki otthonukba már külön-külön életteret alakítottak ki maguknak, a jelentések szerint pedig mind a két szárnynak saját konyhája, hálószobája és kertje van. A pár ettől függetlenül rengeteg időt tölt együtt, ám ha úgy hozza a kedvük, akkor bizony elvonulnak a saját "kis" lakrészükbe.

Nos, valljuk be, ez persze már egy igen elrugaszkodott megoldás, hiszen nem sokan engedhetnek meg ilyesmit maguknak, ám ha a külön lakrészen nem is, a külön hálószobán viszont érdemes mindenkinek elgondolkoznia. A szakértők ugyanis egyetértenek abban, hogy ez a módszer igenis működik, és egyértelműen támogatja a párkapcsolatot. Mi pedig most hoztunk is 5 bizonyított érvet a különalvás mellett.

Kíváncsi vagy, hogy mik ezek?
Akkor kattints a galériánkra!

Galéria / 5 kép

A bizonyíték, hogy a különalvás igenis jót tesz a pároknak

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

A 8 legrosszabb dolog, amit egy párkapcsolatban mondhatsz

Megnézem a galériát
Olvasd el ezt is!

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.