A kritikusok szerint ez Jennifer Aniston legrosszabb filmje

A kritikusok szerint ez Jennifer Aniston legrosszabb filmje
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Jennifer Aniston hátha mögött szép számmal vannak már filmek, de a sok kedvencünk mellett bizony akadnak olyanok, amik legszívesebben elfelejtenénk!

Tudtad? Bár már Jennifer Aniston édesapja, John Aniston is a televíziónak köszönhette hírnevét, ennek ellenére egyetlen lányát mégis tiltotta attól, hogy a készülék előtt töltse minden idejét, aki azért talált megoldást arra, hogy kijátssza a szülői szigort. Jennifer Aniston 11 évesen tudta, hogy színésznő szeretne lenni, és a gimnáziumban már aktív tagja volt az iskolai drámacsoportnak. Az érettségi után különféle off-Broadway darabokban játszott, miközben telemarketingesként, pincérnőként és egy rövid ideig biciklis futárként is dolgozott, hogy fenntartsa magát.

1988-tól kezdve számos kisebb lehetőség is megtalálta őt, de valahogy a vágyott sikert mégsem érte el. Csalódott volt, megkereste Warren Littlefieldet az NBC egyik vezetőjét, aki próbált lelket önteni belé, bíztatta, hogy ne hagyja abba a színészetet. Pár hónappal később pedig segített neki bekerülni a Jóbarátok castingjára, ahol először bár Monica szerepére jelentkezett, végül mégis Rachel karakterét kapta, és ez végre elhozta neki azt a várt és remélt sikert, amiről mindig is álmodott. Jennifer karrierje azóta is szárnyal, és az elmúlt évtizedekben megannyi emlékezetes filmmel örvendeztetett meg minket. De mi van a mellényúlásokkal? Mert bizony ezek sem kímélték a színésznőt... nos, a nézőknek ezekről is megvan a véleménye!

Kattints tovább és mutatjuk Jennifer Aniston top 15-ös szerepeinek a listáját a legnépszerűbbtől kezdve, egészen a legrosszabbnak értékeltig a Rotten Tomatoes-on!

Galéria / 15 kép

Jennifer Aniston top 15: A legnépszerűbbtől, a legrosszabb filmjéig

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 9 kép

Jennifer Aniston idézetek életről, férfiakról, megfelelésről

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.