A kritikusok szerint ez Bruce Willis legjobb és legrosszabb filmje

A kritikusok szerint ez Bruce Willis legjobb és legrosszabb filmje
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Bruce Willis karrierjének voltak állomásai, amivel a rajongók a mai napig nem tudtak kibékülni.

Bruce Willis családja 2022 március végén jelentette be azt, hogy a színész végleg nyugdíjba vonul, mert afáziát diagnosztizáltak, ami sajnos hatással van a kognitív képességeire, ezért jó ideje már a kommunikáció is nehézkessé vált számára. A 67 éves sztár rajongói bár sokáig reménykedtek abban, hogy valami kis esély még lehet arra, hogy egy szép napon visszatér majd a filmek világába, ám már biztos, hogy ez sose következik be, hiszen a legfrissebb bejelentése szerint a sztár és családja azóta „előrehaladottabb” és konkrétabb diagnózist kapott, amely szerint frontotemporális demenciája van.

Most hogy a színész egészégi állapota miatt végleg búcsút mondott a hollywoodi lehetőségeknek, úgy gondoltuk, hogy végigvesszük az egykor biztonságiőrként, majd magánnyomozóként és csaposként is dolgozó Bruce Willis karrierjének rajongásig szeretett és megosztó fejezeteit. Első aprócska szerepét 1980-ban kapta, amit még pár kisebb lehetőség követett, míg aztán 1985-ben bemutatott és 5 évadon át hódító A simlis és a szende - játékáért Golden Globe és Emmy-díjat is kapott - című sorozattal sikerült beírni magát a filmtörténetbe. Utolsó filmjei viszont már egészen más körülmények között készültek. Egyes beszámolók szerint például Bruce Willis demenciájának már évekkel korábban voltak jeleli, sőt egyes filmek sajnos épp ezért készültek el olyan színvonalon, ami iránt már a sztár rajongói sem tudtak lelkesedni. Bár ne a betegsége lenne a magyarázat, de legalább már tudjuk, hogy miért történt mindez.

Kattints tovább és mutatjuk Bruce Willis top 15-ös szerepeinek a listáját a legnépszerűbbtől kezdve, egészen a legrosszabbnak értékeltig a Rotten Tomatoes-on!

Galéria / 15 kép

Bruce Willis top 15: A legnépszerűbbtől, a legrosszabb filmjéig

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 13 kép

Hollywood legmeglepőbb munkái: Így kezdték karrierjüket a hírességek

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.