A stylistja kotyogta ki: A történet Kristen Stewart megosztó vörös szőnyeges ruhája mögött

A stylistja kotyogta ki: A történet Kristen Stewart megosztó vörös szőnyeges ruhája mögött
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Tegnap került megrendezésre a 94. Oscar-díjátadó, amelyen nemcsak a nyertesek, de a jelöltek is nagy meglepetéseket okoztak!

Köztük a legjobb színésznőnek járó díjra jelölt Kristen Stewart is, aki estélyi helyett egy merőben más, szinte már meghökkentő szettben jelent meg a fotósok legnagyobb örömére. A tehetséges színésznő – akit a Spencer című filmben nyújtott alakítása miatt jelöltek a díjra – mindig is szerette a nem szokványos darabokat. Míg a hétköznapokban inkább sportos, addig a rangos eseményeken sokszor szereti a nőies és vad oldalát megmutatni. Az idei Oscar azonban nagy kivétel volt, ugyanis a klisés estélyi helyett egy nadrágkosztüm nyerte el a tetszését, amely azért volt különleges, mert hosszú nadrág helyett egy apró naciban tette tiszteletét a gálán. Sokan nem értették a választást, ám ezt Tara Swennen stylist frappánsan magyarázta meg:

Ez az ő napja volt arra, hogy azt csináljon, amit akar.

Ezzel a nem mindennapi Chanel szettel Stewart a gála egyik legtöbbet emlegetett megjelenésének tulajdonosa lett. A 17 éves stylist szerint a színésznő Oscar-viselete úttörő lesz 2022-ben, hiszen még soha, egyszer sem volt példa a filmes események legrangosabbikán, hogy valaki rövidnadrágban lépjen a vörös szőnyegre.

A 32 éves sztár stílusa időnként nagyon is megosztó tud lenni, de ez pontosan annak köszönhető, hogy nem fél új dolgoknak esélyt adni a divatban sem.

Kép
forrás: GettyImages

Az elmúlt hónapokban egyébként Swennen 40-50 ruhát állított össze Stewartnak (öt asszisztens segítségével, a szokásos három helyett). A fáradtságnak pedig meg lett a gyümölcse, ugyanis mindenki Stewart elegáns, kicsit rockos hatást keltő ruhájáról beszél.

Az Oscar-díjra jelölt színésznőt egyébként menyasszonya, Dylan Meyer kísérte el az eseményre.

Kép

És ezt láttad már?

Galéria / 24 kép

Kristen Stewart stílusnapló

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.