Annyira rossz, hogy már jó! Kristen Stewart egy szetten belül viselte a szezon 3 legnagyobb trendjét

Annyira rossz, hogy már jó! Kristen Stewart egy szetten belül viselte a szezon 3 legnagyobb trendjét
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Az ünnepi szezon kezdete előtt aranyat érhet egy ilyen szemrevaló ötlet!

November 11-én kerül a hazai mozikba a Pablo Larraín által rendezett Spencer című film, melyben Kristen Stewart játssza majd Diana hercegnét. A velencei filmfesztiválon lezajlott premier óta pedig számos nívós filmes eseményen mutatták már be az alkotást, aminek a célzottra szabott promóciós túrnéja bár más kisebb hírveréssel, de még mindig tart.

A színésznő tegnap este Jimmy Fallon műsorában szerepelt és a film Los Angeles-i premierjéhez hasonlóan a hasvillantás most sem maradt el, mindössze a körítés változott kicsit. A 31 éves szőkeség elképesztő módon pakolta össze a szezon három trendjét, így hála neki immáron gyakorlatban is láthatjuk, hogy a csipke fűzőben rejlő erotikus hatás könnyen tompítható egy kockás nadrággal, aminek fiúsabb szerepét remekül képes kompenzálni egy ezüstösen csillogó tweed zakó. Kristen természetesen hű maradva nagyköveti státuszához, és mindezt a bravúrt egy Chanel szettben hajtotta végre, noha nem kétség, hogy ez már az a szint, amit vagy élből imádni, vagy utálni lehet. Nos, mi az előbbi csoportba tartozunk!

Kép
forrás: Getty Images

A színésznőt egyébként a napokban jegyezte el a barátnője, az író Dylan Meyer, akivel 2019 óta alkotnak egy párt. Úgy tűnik a színésznő élete végre révbe ért és szakmai sikerei mellett, a magánéletében is megtalálta a számításait. Elég csak ránézni, mert le se tagadhatná, hogy mennyire boldog.

És ezt láttad már?

Galéria / 24 kép

Kristen Stewart stílusnapló

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.