"Mintha megszállt volna" - A Dianát alakító Kristen Stewart különös dolgot mesélt a Spencer forgatásáról

sztár, sztárok,
Forrás: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A fél világ izgatottan várja, hogyan muzsikál majd Kristen Stewart Diana hercegné szerepében - addig is jöjjön egy izgalmas részlet a forgatásról!

A Spencer című új Diana-filmet a napokban mutatták be a velencei filmfesztiválon, és állítólag az Alkonyat egykori színésznője zseniálisan alakítja a tragikus sorsú hercegnét.

Bár elsőre talán meglepőnek tűnt a vadóc Kristen Stewart erre a szerepre, úgy tűnik, tényleg ő volt a legideálisabb filmcsillag.

Kristen a minap arról számolt be, hogy sosem volt az az ember, aki hitt a paranormális dolgokban, mégis, meglepő módon azt érezte, hogy a Spencer forgatásán Diana hercegné is jelen volt.

Kísérteties, spirituális érzések kavarogtak bennem a film készítésekor. Még akkor is, ha csak fantáziáltam, valami volt...

- mondta a Los Angeles Times-nak.

"Úgy éreztem, voltak pillanatok, amikor valahogy megkaptam az áldását. Fura dolog mesélni olyasvalakiről, aki már nincs köztünk, és kicsit olyan volt, mintha megszállt volna. Sosem akartunk bezavarni a dolgokba, csakis pár szép dolgot akartunk hozzátenni a történet sokféleségéhez.

Bármilyen kép vagy interjú, amit valaha láttam róla, egetrengető volt, az ember valahogy úgy érezte, hogy sosem lehet tudni, mi fog történni. Még akkor is, amikor a vörös szőnyegen vonult, és ez kicsit ijesztő. Persze lehet, hogy csak belegondolunk dolgokat, hiszen mind ismerjük a történetet....Káoszt tervezni amúgy sem lehet - csak bele lehet zuhanni... ”

Olvasnál még a témában?

Galéria / 9 kép

Diana hercegnő ikonikus megjelenései

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!