2 csillagjegy, akinek különös változást hoz az életébe a most beköszöntött Kos-szezon

2 csillagjegy, akinek különös változást hoz az életébe a most beköszöntött Kos-szezon
Forrás: Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Az InStyle asztrológusának elemzéséből kiderül, hogyan hat az életünkre a most beköszöntött Kos-szezon!

Jelenleg a Nap, a Merkúr, a Felszálló Holdcsomópont és a Chiron is a Kos energiáit közvetíti nekünk. Március 16-tól kezdődött el ezen energiák csatornázása, épp ezért megfigyelhetően épp a csillagjegyek közül sokan most vannak túl egy szakításon és megbánták, hogy szakítottak, vagy az is lehet, hogy sokan új kapcsolatba kezdtek, és vannak, akik az exeket keresik fel. Mindezek mellett sok spontán, egyéjszakás kapcsolatot eredményezhet a minket most befolyásoló Kos energia.

A Kos-szezon két csillagjegyre különösen nagy hatással lesz!

Amennyiben mostanában derült volna fény hűtlenségre, akkor sokakban felmerül a kérdés, hogy csak vágy volt jelen vagy érzelmi kapcsolódás? A kérdés pedig jogos, az elmúlt időszak energiái alatt nem nagyon született új érzelmi kapcsolódás, ez csak a vágyról, izgalomról és újdonságról szólt. Sokan azt érezhetik, hogy alkalmatlanok most egy párkapcsolatra. A Kosok és a Skorpiók közül rengetegen újat kerestek kapcsolatból is, munkahelyből is, valamint felettébb türelmetlenek lehetnek most a hétköznapok során és indulatosak. Sokan most térhetnek vissza egy korábbi munkalehetőséghez. Érdekesség még, hogy afigyelmedet a következő egy hónap során elvonhatják a csillogó, fényes dolgok, szintén az ékszerek idejét hozza a most ránk ható Kos energia, ezért lehet, hogy most olyan ékszereket is kedved lesz felvenni, amiket másokat nem, és amik mágnesként vonzzák a figyelmet.

Itt aKos-Chirontranzit! De mire kell figyelnünk?

Rengeteg dühkitörést is tapasztalhatsz másokon keresztül is és önmagad tekintetében is. Most különösen figyelj, hogy ne mondj olyan dolgokat másoknak, amiket később megbánhatsz! A mostani Kos energiák a Chirontekintetében 2027-ig nagyon sokak életét intenzíven
megváltoztathatja, ahol jelenleg a Chiron érinti a születési képleted, azon az életterületen, valamiért még 3 éven keresztül azzal az érzéssel küzdhetsz, hogy nincs jogod önmagadnak lenni. Egyre inkább meghúzód a határaidat, már nem tűrsz el másoktól mindent.

Kheirón(latinulChiron) a görög mitológiában egy kentaur volt. Bölcsességet, tudást és gyógyító képességet társítanak hozzá. Gyógyító volt, de magát nem tudta gyógyítani, miután megsebezte egy nyíl. A Chiron az asztrológián belül a legmélyebb lelki sebeinket jelöli, ezen ponton keresztül tárhatunk fel megoldatlan traumákat az asztrológiában, és ezen keresztül élhető meg a sebezhetőség érzése. Sok nehézséget ad ez az erős Kos intenzitás, de legalább most már a tavasz kezdetével mozgásba lendül az életünk is. Ami eddig el volt akadva, most áramlásnak indult. Rendkívüli most a növekedés, gyógyulás, fejlődés, javulás lehetősége. A legtöbben az eddigi tapasztalatink által fejlesztett empátiával szembesülünk most az önismereti utazás
során.

Kheirón ésAkhilleusz
forrás: Wikipedia

Kheirón ésAkhilleusz

A Kos-Chiron tranzit során az egész kollektíva megéli, újraértékeli, megtapasztalja az önismeret fontosságát. A jelenleg Halak energiákat közvetítő Vénusz, Neptunusz és Mars pedig lehetőséget ad az önelfogadásra, ezt a Kos-szezon során építő jelleggel tudod magadba integrálni. A hovatartozással kapcsolatos érzelmi traumákat tudod a következő időszakban igazán sikeresen kioldani magadból.

Most pedig nézd meg, hogy a csillagjegyed szerint melyik lesz számodra az év legszerencsésebb napja!

Galéria / 12 kép

A csillagjegyek legszerencsétlenebb napja 2024-ben

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép
Életmód

Félresikerült póthaj, elrontott vágás! A Next Top Model történetének 10 legrosszabb átalakítása

Az America's Next Top Model, azaz a Topmodell leszek! évadjaiban voltak egészen elképesztő átváltozások!

Kép
Stílus

Zendaya ruhaválasztásával Carrie Bradshaw-t másolta: na de kinek állt jobban a szett?

Zendaya nem először merült el a nosztalgia tengerében, ezúttal Carrie Bradshaw adta neki az inspirációt!

Kép
Életmód

16 érdekesség, amit te sem tudtál a Szellemirtókról

Negyven évvel az első film sikere után most itt a Szellemirtók – A borzongás birodalma. De hogyan született az eredeti?

Kép
Sztárok

Tényleg válnak? Az Orlando Bloomról és Katy Perryről készült új fotók választ adnak a kérdésre!

Már több mint három éve annak, hogy Orlando Bloom és Katy Perry közösen mutatkoztak volna. Most végre választ adtak a pletykára, hogy tényleg válnak-e!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: A legjobb arcmaszkok 800 Ft alatt - bőrtípus és bőrprobléma szerint

Nagyon szuper akciós arcmaszkokat találtunk a Notino heti ajánlatában!