Hollywood kortalan szépségei csak úgy tündököltek a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Hollywood kortalan szépségei csak úgy tündököltek a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Hétfőn kezdetét vette a 74. cannes-i filmfesztivál, és a tavalyi év után végre ismét világsztárok lepték el vörös szőnyeget, ahol még a maszkviselésre vonatkozó szigorú szabályoktól is eltekintenek.

Hiába pózolt lelkesen és csodaszép estélyi ruhában a vörös szőnyegen Bella Hadid, vagy Candice Swanepoel, a nyitónapon minden szem és kamera Hollywood nagyasszonyaira szegeződött. Nem hiába, hiszen az álomgyár nagy veteránjai ismét bebizonyították, hogy a stílus bizony kortalan és egy nő a hatodik x után, ősz tincsekkel is nagybetűs nő maradhat!

Olvasd el ezt is!

A 63 éves, még mindig sugárzóan gyönyörű Andie MacDowell, egy ezüst-szürke, flitteres részletekkel tarkított ruhában lépett a vörös szőnyegre és biztosra ment, ugyanis sminkjét és a kiegészítőit se bízta a véletlenre. Az összkép pedig egész egyszerűen tökéletes!

Hellen Mirrent se kell félteni, ha eleganciáról van szó, a július 26-án 76. születésnapját ünneplő brit színésznőt már nagyon régóta irigykedve figyeljük és minden ráncával együtt máig őt tartjuk az egyik legvonzóbb stílusikonnak. Cannes-ban hűen önmagához, bátran nyúlt ismét a színekhez! Egy visszafogott, ám mégis látványos, derékban szűkített, sifon ujjú, sárga Dolce & Gabbana ruhában jelent meg, amit egy smaragd kövekkel díszített nyaklánccal és hozzá remekül passzoló fülbevalókkal tett teljessé. A végeredmény pedig kétségtelenül hibátlan!

És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Híres nők 50 felett, akik megtanítják, hogy a divat kortalan

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.