A színész őszintén vallott félelmeiről a koronavírus és a szülés miatt

A színész őszintén vallott félelmeiről a koronavírus és a szülés miatt
Forrás: Getty
Facebook
Twitter
Pinterest

Pár hete még boldogan, mosolyogva jelentek meg egy vörös szőnyeges eseményen, ma a napjaikat bezárva és szorongva töltik.

Joshua Jacksonnak (A viszony, Dawson és a haverok) és brit modell-színész feleségének, Jodie Turner-Smith-nek hamarosan megszületik az első gyermeke és ez nem kevés idegeskedést jelent számukra, persze amellett, hogy nagyon boldogok a baba miatt.

Joshua Jackson és Jodie utolsó nyilvános megjelenése február 2-án.
forrás: Getty
Joshua Jackson és Jodie utolsó nyilvános megjelenése február 2-án.
A karanténban is lehet siker és boldogság:
A karanténban is lehet siker és boldogság: Legendák, akik a világtól elzárva is nagyot alkottak

Tényleg csak élelmiszerért ugrunk ki vagy sétálunk egyet a házunk körül. Betartjuk a távolságtartás szabályait, visszavonultunk a lakásunkba, ez már a fészekrakási időszak. Az egyetlen igazán nehéz része most az egésznek, hogy hogyan viszonyuljunk az egészségügyi helyzethez, az orvosi ellátáshoz. Muszáj lesz (kórházba mennünk), és azt kell kitalálnunk, mi lehet a legjobb és legegészségesebb megoldás. Sohasem voltam még szülő, így nem tudom, hogy a félelmemnek mekkora része az első gyerekes para és mekkora a járványpánik. Igen, emberek, stresszes.

- Joshua Jackson
Kép
forrás: Getty

A Joshua Jackson még azt is közvetítette Insta-oldalán ahogy a szülővárosa és otthona, Vancouver tapssal köszöni meg az egészségügyi dolgozóknak az áldozatos és hősies munkájukat. Személyesen is érintett az ügyben, és nem csak a szülés miatt:

Joshua egyik testvére orvos, egy New York-i kórházban dolgozik, így folyamatosan veszélynek van kitéve ő is, mint minden orvos most, ahol kialakultak a koronavírus gócpontjai – úgy tűnik, New York lesz az egyik olyan város, ahol arányaiban a legnagyobb fertőzöttség lesz. Joshua arról is nyilatkozott, hogy rengeteget gondol a bátyjára ezekben a kritikus napokban.

Nem csak New York sűrűn lakott terület, ahol tombol a világjárvány, azonban ahol a karantént betartották az emberek, lassítani tudták a vírust, sőt, ahol van még más pozitívumot is tapasztaltak az ott élők...

Tovább olvasok
Tovább olvasok
Sztárok

Lakatos Márk szemével: Így készült az első megújult InStyle címlapja

A címlapsztárok és a ruháik kiválasztása, az egyik legfontosabb munka a magazinok készítése során, hiszen ez az, amit először meglát az olvasó.

Sztárok
Szépség

A karanténban is kell fényvédőt viselni?

Röviden, igen. Hosszabban, Dr. Kuroli Enikő a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika patológus és bőrgyógyász szakorvosa azt is elmondja, hogy miért.

Életmód

Egész évben velünk lesz - mondja a sztárok kedvenc asztrológusa a koronavírusról

Olvasd el Susan Miller elemzését a járvány bolygóállásáról.

Stílus

Ide vágyunk! Ezekben a lakásokban egészen más lehet a karantén is

Hogy mi hiányzik a legjobban az izolációban? Valószínűleg mindenkinek a tér! A sok napfény és a szabadság érzése. Ez mind megvan ezekben a csodás otthonokban!

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem