Könyvajánló; Fernanda Torres: VÉG

Könyvajánló; Fernanda Torres: VÉG

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

A brazil Fernanda Torres VÉG című regényének lapjain öt riói barát története bomlik ki...


Álvaro egyedül él, orvosról orvosra jár, és ki nem állhatja volt feleségét. Sílvio időskorában sem hagy fel a kábítószer-használattal és az orgiákkal. Ribeiro a strand és sport koronázatlan királya, aki Viagra segítségével kerüli el az elkerülhetetlent. Neto a konzervatív, élete végéig hűséges férj, Ciro pedig a mindenki által irigyelt Don Juan.
Életük végén járnak, ám a sikeres karrier, az önmegvalósítás és a derűs nyugalom egyiküknek sem jutott osztályrészül – mindegyikük a maga módján küzd a homályba vesző múlttal és a megvénült jelennel. Körülöttük neurotikus, odaadó, kiábrándult, elhagyott vagy éppen végzetesen csábító nők (emlékei) keringenek. A VÉG öt élet utolsó napjának öt gondolatfolyama – ezekből a mozaikdarabokból áll össze szövevényes közös történetük, a versengések, szerelmek és csalódások története.

A kiadó oldaláról (innen) kedvezményesen rendelhető!Fernanda Torres 1965-ben született Rio de Janeiróban, elismert színészházaspár lányaként, s már kamaszkorában szülei pályájára lépett. Hazájában hatalmas népszerűségnek örvend, számtalan tévé- és mozifilmben, valamint rangos színházakban játszik; és többek között húszévesen elnyerte a legjobb színésznő díját a Cannes-i Filmfesztiválon az Eu Sei Que Vou Te Amar című filmben nyújtott alakításáért. 2003 óta ír forgatókönyveket, a VÉG pedig első regénye.
Fordította: Nagy Viktória
Kép


A regény a Libri Kiadó és a József Attila Kör az ArtPop sorozatában jelent meg.
Az ArtPop – a Libri Kiadó és a József Attila Kör sorozata – kortárs külföldi prózával foglalkozik, a popkultúra megjelenési formáinak kérdését járja körül az irodalomban.
A sorozat szerkesztői olyan művek kiválasztására törekednek, amelyek egyszerre népszerűek és a legkifinomultabb művészi ízlésnek is megfelelnek. Az ArtPop kötetek nagyszerű olvasási élményt nyújtanak, miközben számos kérdést is felvetnek a kultúráról, a társadalomról vagy akár az emberi természetről. Így nemcsak szórakoztatnak, hanem vitákat, beszélgetéseket is gerjeszthetnek, több szempontból is új világot nyitva az olvasó számára.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!