Van, amit sosem akarnak újra látni: a nézők szerint ez a Marvel-moziverzum legrosszabb filmje

Van, amit sosem akarnak újra látni: a nézők szerint ez a Marvel-moziverzum legrosszabb filmje
Forrás: Fórum Hungary

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

A galaxis őrzői: 3. része körül kimondottan ígéretes pletykák keringenek, de vajon hol helyezkedik el a többi Marvel film a listán? Melyik a legjobb és a legrosszabb?

A hazai mozikban múlt héten mutatták be a Marvel új fimjét, A galaxis őrzői: 3. rész című filmet, amit talán minden eddiginél nagyobb érdeklődéshullám előzött meg. Az alkotásnak ugyanis minden esélye megvolt arra, hogy sose valósuljon meg. A filmet jegyző James Gunnt korábban kirúgták, és csak hosszas vívódás után sikerült a Disney-nek visszacsábítania őt a történethez, hogy végre formát és filmet öltsön A galaxis őrzői: 3. része.
Ezért nem meglepő, hogy rajongók, ahogy az már lenni szokott, elég gyorsan komoly esélylatolgatásba kezdtek azzal kapcsolatban, hogy a legutóbbi, 2017-ben bemutatott 2. részhez képest vajon mennyire sikerül majd a folytatásnak megütnie azt a bizonyosan várt és remélt mércét, és az elkészült 2 óra 29 perces szuperhősfilmnek sikerül-e végre rendbe hoznia a Marvel-moziuniverzum kicsit megviselt hírnevét. Nos, most megmutatjuk, hogy az eddig bemutatott Marvel-filmek hol helyezkednek el kritikus szemű nézők listáján, és kíváncsian várjuk azt, hogy A galaxis őrzői: 3. része hol is landol majd ebben a sorban - kattints tovább és mutatjuk a top 15-ös listát a legnépszerűbbtől kezdve, egészen a legrosszabbnak értékeltig a Rotten Tomatoes-on!

Galéria / 15 kép

Marvel-moziverzum top 15: A legnépszerűbbtől, a legrosszabb filmig

Megnézem a galériát

Ebben a galériában pedig megnézheted, hogyan néztek ki a Marvel filmek sztárjai azelőtt, hogy megkapták volna a szerepüket, és csekkold, milyen a látványt nyújtanak edzett testtel!

Galéria / 8 kép

Marvel-hősök mielőtt még kigyúrták magukat

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.