Kapaszkodj meg! Kiss Ramóna ruháját még Jennifer Lopez is megirigyelné

Kapaszkodj meg! Kiss Ramóna ruháját még Jennifer Lopez is megirigyelné
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Ez a csillogás, na meg a részletek... Biztos, hogy a latin popdívát is levennék a lábáról!

A Dancing with the Stars második évada a táncprodukciók mellett, ha Lékai-Kiss Ramónán múlik, akkor lassan egy kisebb divatbemutatóvá növi ki magát.

Az őszi InStyle címlapsztárja az első adást már rögtön egy hihetetlen szexi naked dress-ben nyitotta meg, amit a következő héten egy vállrészletben gazdag meseszép rózsaszín estélyi ruha követett, a harmadik adásban látottak pedig minden bizonnyal Amal Clooneyt sem hagyták volna hidegen. És amikor azt gondoltuk volna, ennél vibrálóbb és káprázatosabb ruhát már elképzelni se tudunk, akkor jött az a bizonyos negyedik szombat, amikor a tündérhercegnővé változott Ramival nem tudtak betelni a zsűri tagjai sem.

Most pedig az ötödik fordulóhoz érvén a csillogás nemhogy alábbhagyott volna, inkább új értelmet nyert! Ramóna kicsit vagányabb, ám kétségtelenül nőies Richard Demeter kreációja ugyanis olyan tökéletes választás volt, hogy Jennifer Lopez mellett minden bizonnyal Ariana Grande és megirigyelné ezt a rojtokban és flitterekben tobzódó ruhakölteményt!

Az elmúlt hetek tapasztalatai után szinte biztos, hogy még van hova fokozni a dolgot, így kíváncsian várjuk, hogy mit tartogat majd a következő adás!

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

3 cipő, amire Jennifer Lopez szerint minden nőnek kötelező

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!