Kiss Ramóna szikrázó ruhája túlragyogta a Dancing with the Stars fináléját

Kiss Ramóna szikrázó ruhája túlragyogta a Dancing with the Stars fináléját
Facebook
Twitter
Pinterest

Kiss Ramóna egy elképesztő ruhával búcsúzott a Dancing with the Stars-tól!

Az InStyle címlapsztárja, Léka-Kiss Ramóna az elmúlt hetekben szombatról szombatra kápráztatott el minket megjelenésével a Dancing with the Stars műsorvezetőjeként, és sorra bizonyította, hogy ő minden stílusban megtalálja a helyét. Egyik szemünk sír, a másik nevet, hogy a hétvégi fináléval ez a korszak most egy időre biztosan lezárult, hiszen a verseny véget ért, és bár nem hinnénk, hogy még van, aki nem tudja, de azért muszáj megemlítenénk, hogy a 2021-es Dancing with the Stars-t a műsorban végig szinte hibátlanul brillírozó Tóth Andi és Andrei Mangra nyerte. A páros valami egészen elképesztő teljesítményt nyújtott, és egyértelműen kiderült, hogy bizony Tóth Andi nem csak az énekléshez, de a tánchoz is nagyon ért.

De most térjünk is vissza Kiss Ramónára, és az ő látványos szettjeire, amikből bizony nem volt hiány. Bár az adások alatt Rami nem egyszer viselt olyan ruhakölteményt, ami megosztotta a nézők tetszését, az kétségtelen, hogy a Richard Demeter és Holdampf Linda által megálmodott ruhaköltemények bizony egy neves vörös szőnyeges gálán is megállták volna a helyüket. Különösen az utolsó, amiben Rami úgy ragyogott, mint még soha!

A kommentekből itt bizony kiderült, hogy kivétel nélkül mindenki imádta a műsorvezetőn ezt a klasszikus fazont, ám emellett sokan jegyezték meg azt is, hogy ebben az alakot teljesen kiemelő darabban úgy tűnt, mintha kerekedne Ramóna pocakja. Nos, hogy mi az igazság, az hamarosan biztosan elárulja, de egyelőre maradjunk annyiban, hogy Rami egy tökéletes estélyivel zárta le a DWTS fináléját.

Most pedig nosztalgiázz velünk az elmúlt heteken, nézd vissza, hogy milyen csodás szetteket viselt Kiss Ramóna a Dancing with the Stars alatt!

Galéria / 9 kép

Ilyen csodás szetteket viselt Kiss Ramóna a Dancing with the Starban

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.