Ők Kimi Raikkönen gyerekei: az autóversenyző fia és lánya is egészen szőke

Ők Kimi Raikkönen gyerekei: az autóversenyző fia és lánya is egészen szőke
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Kimi Raikönnen felesége és gyerekei is nagyon szépek, gyönyörű család várja otthon a pilótát.

A Jégember, azaz Kimi Raikkönen finn autóversenyző 2007-ben lett a Formula-1 világbajnoka. Ezüstérmet 2003-ban és 2005-ben szerzett, bronzérmet 2008-ban, 2012-ben és 2018-ban szerzett. Pályafutása során több, mint százszor állhatott dobogóra.

A most 42 éves sztár híres hűvös természetéről és fagyos humoráról, innen a fent már említett becenév. A pilóta a magánéletében is sikeres, gyönyörű feleség és két édes gyerkőc várja otthon.

Kimi Raikkönen gyerekei

Kimi Raikkönen 2001-ben a Miss Skandinávia győztesébe, a finn modellbe, Jenni Dahlmanba szeretett bele, akit 2004-ben feleségül vett. 2013-ban szakítottak, 2014-ben pedig elváltak.

A pilóta nem sokkal később, közös barátokon keresztül ismerkedett össze a személyi edző és fehérnemű modell Minna-Mari „Minttu” Virtanennel, aki azonnal elvarázsolta. Kimi hamarosan érezte, ez a nő az igazi, így feltette a nagy kérdést, Minttu pedig igent mondott.

Még sor sem került az esküvőre, amikor 2015 elején megszületett a kisfiuk, Robin. A páros 2016 nyarán az olaszországi Sienában mondta ki a boldogító igeneket. Kislányuk, Rianna Angelina egy évvel később, 2017-ben jött a világra.

Kimi Raikkönen és Minttu gyerekei szuperaranyosak, gyakran szerepelnek édesapjuk és édesanyjuk Instagram-oldalán. Mindketten tejfölszőkék és kék szeműek, le sem tagadhatnák híres apukájukat. A most 7 éves kisfiú, Robin Kimi elmondása szerint erős érdeklődést mutat az autóversenyzés iránt, nem kizárt, hogy hamarosan már gokartversenyeken fog gurulni.

A kis Rianna szintén kíváncsi, de ő még kicsi ahhoz, hogy egyértelmű legyen, van-e kedve pilótáskodni. Az egész család nagyon sportos, imádnak együtt úszni, hokizni, snowboardozni vagy síelni.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 7 kép

Híres emberek, akiknek a gyerekeiről ritkán hallunk

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.