Lehet ezt elég korán kezdeni? Kim Kardashiant támadják lánya öltözködése miatt

Lehet ezt elég korán kezdeni? Kim Kardashiant támadják lánya öltözködése miatt
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Kim Kardashian esetében cseppet sem meglepő az, hogy kicsit lazább szülői elveket vall. Ám mindezzel már viszonylag kevesek értenek egyet.

Kim Kardashian mindig is szerette egy fokkal szabadabban és feltűnőbben élni az életét, ez pedig nemcsak az életmódjára, de a ruhaválasztásaira, és úgy látszik, hogy gyereknevelési szokásaira is hatással van. Esetében már teljesen megszokott az, hogy a örömmel él a nyilvánosság nyújtotta lehetőségekkel, ám még ennyi év után is képes egy-egy online húzásával a maximális szintre borzolni a közösségi kedélyeket.

Kim Kardashian és népes családja az elmúlt hetekben Olaszországban mulatta az időt, ugyanis nővére, Kourtney és szerelme, Travis Barker a gyönyörű Itáliát választották esküvőjük helyszínéül. A különleges kiruccanásról pedig természetesen temérdek fotó is készült, így egy-egy nosztalgikus pillanatában bőven van miből válogatnia a 41 éves sztárnak.

Legutóbbi posztjában Kim például lánya, North West társaságában élvezi a hamisítatlan olasz hangulatot. Az anya-lánya páros fotóit láttán pedig sokaknak szinte azonnal szemet szúrt az, hogy a mindössze 8 éves kislány magas sarkú cipőben pózol édesanyja mellett, sőt mi több, felsője is erősen súrolja a jó ízlés határát...

A többi képért lapozz tovább az Insta-galériában!

És itt egy korábbi kép róluk, ami szintúgy az olasz vakáción készült!

Kim Kardashiant jó ideje nem érdekli az, hogy mit gondolnak róla mások, ám sokak szerint azért nem ártana kicsit jobban figyelnie arra, hogy mit enged meg a gyermekeinek. North egy ideje látványosan kacérkodik a közösségi médiával és mostanság a TikTok-posztokból is kiveszi a részét, miközben egyre inkább próbálja lemásolni világhírű édesanyja stílusát, amivel nem is lenne nagy baj, ha mindezt úgy tenné, hogy közben nem akarna ijesztően gyorsan nővé válni, csak szimplán megmaradna gyereknek és élvezné a 8 évesek gondtalan életét akár még úgy is, hogy minden bizonnyal nem lehet könnyű a kislányok élete egy olyan családban, ahol a szépségre és a külcsínre bizony milliós bizniszek épülnek. Te mit gondolsz?

Szerinted belefér az, hogy North magas sarkút hordjon már 8 évesen?

Igen, miért is ne?! Nincs ezzel semmi gond.
Nem, szerintem egy kislányhoz abszolút nem illenek még az ilyen cipők.

És ezt láttad már?

Galéria / 12 kép

Új galéria (2022. 07. 08)

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!