Kim Cattrall megható új évi posztját a rajongók is megkönnyezték

Kim Cattrall megható új évi posztját a rajongók is megkönnyezték
Forrás: HBO
Facebook
Twitter
Pinterest

A színésznőnek nem is indulhatna szomorúbb eseménnyel az év!

Kim Cattrall még 2018 január végén kért segítséget rajongóitól eltűnt testvére kapcsán, majd pár nap múlva érkezett a szomorú hír, hogy a színésznő öccsét holtan találták.

Chris Cattrall telefonját, iratait, kulcsát, és hét kutyáját hátrahagyva tűnt el a kanadai Lacombe-ban található otthonából úgy, hogy még csak nem is üzent az aggódó családnak. Kétségbeesett nővére az utolsó pillanatig hitt abban, hogy viszont láthatja imádott testvérét, ám sajnos nem így történt, a mentális betegségekben szenvedő Chris végül nem tudta legyőzni démonjait és önkezével vetett véget életének. 55 éves volt.

Kim fájdalma pedig azóta sem enyhült, egy megható Instagram-posztban emlékezett meg néhai testvéréről, akinek tegnap, azaz január 2-án lett volna az 59. születésnapja.

Ma lett volna a kisöcsém, Chris 59. születésnapja. Boldog születésnapot, édes 'Topher'. Hiányzol nekünk ma és minden nap

- írta a kép alá a színésznő.

Kim Cattrall egyébként pont öccse halála után akadt az Instagramon még 2018-ban Sarah Jessica Parkerre, aki a szomorú hír alatt fejezte ki részvétét a családnak. Kim akkor Sarahnak címezve, külön posztot szentelt a témának, kiemelve, hogy nincs szüksége egykori szereplőtársa támogatására, nem barátok, és a színésznő ne az ő családi tragédiáját használja fel arra, hogy bebizonyítsa mindenkinek, hogy mennyire "kedves lány".

A két színésznő kapcsolata persze nem ekkor mérgesedett el teljesen, de minden bizonnyal ekkor telt be Kimnél végleg a pohár. A kettejük közti menthetetlen ellentétek is szerepet játszottak abban, hogy a mindenki által imádott Samantha Jonest megformáló színésznő nemcsak a film harmadik részére, de a kecsegtető pénzösszeg ellenére a 2021 decemberében elindult Szex és New York folytatásaként számon tarott, And Just Like That című szériára is nemet mondott.


És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Samantha Jones legkeményebb beszólásai

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.