Kim Cattrall kendőzetlenül és őszintén mesélt arról, hogy miért nem tért vissza a Szex és New York folytatásába

Kim Cattrall kendőzetlenül és őszintén mesélt arról, hogy miért nem tért vissza a Szex és New York folytatásába
Facebook
Twitter
Pinterest

Kim Cattrall hosszú idő után most először adott interjút ebben a régóta húzódó, megannyi kérdőjellel nyitva hagyott témában.

A Szex és New York legnagyobb rajongói még ma is nehezen hiszik el, hogy Kim Cattrall nem tért vissza az And Just Like Thatbe és sokan bár még mindig reménykednek abban, hogy egy szép nap újra régi fényében élvezhetjük az ikonikus hölgykoszorú sziporkázó szellemét, úgy tűnik, hogy a színésznő másként gondolkodik erről.

Hosszú idő után Kim Cattrall most egy interjúban tett pontot a megannyi pletyka és találgatás végére és őszintén mesélt a történtekről.

Sosem kértek fel, hogy szerepeljek a visszatérő évadban. Elég egyértelművé tettem azt, miként állok a harmadik film ötletéhez, így az új évad híréről pont úgy értesültem, mint mindenki más – a közösségi médiából

- mesélte a színésznő.

Egyenesen "szívszorítónak" tartja azt, hogy a készítők szerettek volna egy olyan történetszálat is beleszőni a folytatásba, miszerint Miranda tinédzser fia intim fotókkal bombázza a szexuális nyitottságáról híres Samanthat és az sem tetszett neki, hogy az általa játszott karakter, a tervezett forgatókönyv szerint egy kicsit sem fejlődött tovább. Szerinte sokkal életszagúbb lett volna a dolog, ha arra helyezik inkább a fókuszt, hogy például miért kellett eladnia PR cégét egy kapucnis pulcsi srácnak, ugyanis ebben sokkal több kreatív vonal lapulhatott volna.

Vágytam arra, hogy más szerepeket is eljátsszak, mert karakterszínésznő vagyok. Bármilyen nehéz is kiállni és beszélni erről anélkül, hogy a sajtó, a rajongók, vagy bárki szét ne szende - azt kell mondjam, hogy úgy érzem a helyemen vagyok. Nagyon szerettem ezt a szerepet, de ezen szakaszát az életemnek lezártnak tekintem.

- folytatta.

Arra a kérdésre pedig, hogy láthatjuk-e még őt Samantha szerepében rövid, tömör és sokak számára szomorú választ adott.

Nem. Tudni kell nemet mondani.


És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Samantha Jones legkeményebb beszólásai

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.