Meglepődsz, ha megtudod, ki fogja örökölni Erzsébet királynő otthonát

Meglepődsz, ha megtudod, ki fogja örökölni Erzsébet királynő otthonát
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Az biztos, hogy mi nagyon szívesen élnénk a Windsori kastélyban...

Nem telik el úgy nap, hogy ne cikkeznének a brit királyi családról, így már lassan olyan érzésünk van, mintha ők a mi családunk tagjai is lennének... Hiszen szó szerint mindent tudunk róluk, tisztában vagyunk azzal, hogy milyen problémáik, konfliktusaik vannak családon belül, ráadásul még térfelet is választhatunk (te team Meghan vagy team Katalin vagy?).

A feszültség pedig csak nő (kivételesen nem Meghanék miatt), mióta kiderült, hogy a királynő döntött Kamilla jövőbeli rangjáról, így hivatalosan is királyné lesz, amikor Károly a trónra kerül majd. Ezt persze a Diana rajongók hihetetlenül rossz néven veszik, mert úgy gondolják, hogy Kamilla nem érdemli meg ezt a titulust, hiszen akarva, akaratlanul, de tönkretette Diana életét.

Ezek után pedig felmerült a kérdés, hogy vajon Károly és Kamilla hol fognak élni, amikor Károlyból király lesz, az emberek ugyanis biztosak voltak benne, hogy ők öröklik Erzsébet otthonát, a Windsori kastélyt. Sokak meglepetésére azonban ez nem így lesz, Károly ugyanis túl zajosnak tartja, így a Windsori kastély nem másé lesz, mint Kataliné és Vilmosé.

Remélhetőleg számukra nem lesz túl zajos a kastély (vagy a kastély területe?), persze erről ez még messzebb van, hiszen egyelőre II. Erzsébet királynő uralkodik, költözésről tehát még szó sincs!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 8 kép

8 alkalom, amikor Sarolta hercegnő tökéletes hasonmása volt Erzsébet királynőnek

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.