Tettekkel a fenntartható jövőért

Tettekkel a fenntartható jövőért
Forrás: Kia

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Tegyünk a környezetért! Fontos együttműködésbe kezdd a Kia.

A vadonatúj Kia Niro EV karakteres megjelenésén, intelligens funkcióin, eszköztöltési képességén túl környezetbarát és újrahasznosított anyagok alkalmazásával is a jövő autója kíván lenni. A Kia felelős globális vállalatként ugyanezt a célt szeretné pár év alatt a gyártás területén is megvalósítani. Ezért hétéves együttműködést kötött a műanyagok által okozott szennyezés ellen küzdő The Ocean Cleanup nemzetközi szervezettel. Ennek eredményeként a tengerekből származó műanyagokat újrahasznosítja a legújabb modellek gyártása során.

Természet ihlette, környezetbarát anyagok

Az új Kia Niro csúcstechnológiája nemcsak a páratlan vezetési élményben valósul meg, hanem a letisztult utastérben alkalmazott anyagokban is. Az új Niro alapanyagai között például újrahasznosított tapétát és eukaliptuszlevelet is találunk, miközben a gyártás során alkalmazott vízbázisú festékek szintén hozzájárulnak a környezeti terhelés csökkentéséhez.

Felszereltségi szinttől függően már most kérhetünk olyan üléskárpitot az autónkba, amely ezekkel a környezetbarát, természetes vagy vegán megoldásokkal készült. Ráadásul, a Kia az elkövetkező években növelni fogja az ehhez hasonló visszaforgatott anyagok használatát. Ennek keretében az állati eredetű bőrök felhasználását is csökkenti, majd végül teljesen megszünteti.

Kép
forrás: Kia

Műanyagmentes óceánok és pazarlásmentes gyártósorok

A Kia számára kulcsfontosságú, hogy ne csak termékeivel és szolgáltatásaival járuljon hozzá a fenntartható jövőhöz, de az egész bolygó jövőjéért is tegyen. Ezért a Kia a következő hét évben támogatja a The Ocean Cleanup világszintű tevékenységét, működését, és tisztítóinak fejlesztését. Így járul hozzá egy olyan rendszer kiépítéséhez, amely megakadályozza, hogy az óceánokból már kigyűjtött műanyagok újra visszakerüljenek a környezetbe és a vizekbe. A Kia az új modellek gyártásához a világ óceánjaiból összegyűjtött műanyagokat is felhasználja, ezzel is előmozdítva a tisztább és élhetőbb jövőbe való átmenetet.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!