Tudatosság

Kép
Stílus

BAFTA 2020: A legmenőbb és legfenntarthatóbb vörös szőnyeges ruhák, amik stílusból és tudatosságból is példát mutatnak

A Brit Film- és Televíziós Akadémia, röviden BAFTA díjátadója legendásan híres az emlékezetes szettekről, most azonban még inkább van miről beszélni, és van mire emlékezni: a dress code ugyanis a "fenntartható" volt.

Kép
Shopping

Illatos virágszirmokkal festett pólók, amelyeket viselve zenbe kerülsz

Ne várj tavaszig ezekkel a bőrbarát textilekből tervezett álomszínű pólókkal!

Kép
Életmód

Ne dobd el, adj új életet a régi, foltos ruhádnak!

A ma már leginkább díszítő funkciót ellátó, de eredetileg takarékossági okokból kidolgozott japán technika segítségével új esélyt adhatsz a kedvenc, de már sérült textildarabodnak.

Kép
Életmód

6 új szokás, amitől 2020-ban boldogabb leszel

Boldog új évet! - szoktuk kívánni, de mindenki mástól lesz boldogabb...

Kép
Stílus

Fast food, fast fashion – Mutatjuk a Meki kollekciót

A gyorsétteremlánc lehet, hogy bajban van? Furcsa, hogy saját ruha- és kiegészítőkollekciót dobott piacra karácsony előtt.

Kép
Életmód

Szívbemarkoló és kritikus képek a klímaváltozásról

Nem lehet elégszer elmondani, hogy mekkora nagy a baj, de sokkoló képek helyett most könnyed műfajban "beszélünk" a klímaváltozásról.

Kép
Életmód

Így tedd környezettudatossá a gardróbodat!

Igen, tudjuk hogy imádod a divatot, mi is! Azonban egyre inkább fontos, hogy az életed ezen területén is válj tudatossá. Nemcsak a Földünknek csalsz mosolyt az arcára, hanem Te is jobban fogod magad érezni.

Kép
Szépség

Mi lehet tisztább az aranytartalmú szerednél? A kóser kozmetikum!

A vallásos zsidók mellett egyre többen ragaszkodnak a kóser szépségápolási termékekhez. De vajon mitől lesz kóser a szappan? Ellátogattunk egy üzembe, hogy megtudjuk.

Kép
Horoszkóp

Napi horoszkóp november 21.: a Nyilasok céltudatosságukat bizonyítják, a Halakra kellemes meglepetés vár

Mára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

Kép
Promóciók

Erős Antónia a tudatosságról és a sikerről ‒ Interjú + videó!

Erős Antóniának anyaként otthon, híradósként pedig a képernyőn is nap mint nap helyt kell állnia. Azért, hogy hosszú távon fenn tudja tartani az egyensúlyt, önmagáról sem szabad megfeledkeznie. Különböző praktikák alkalmazása mellett az egészségére mindig is odafigyelt. A tudatos, egészséges életvitelt néha azonban nehéz összeegyeztetni a hétköznapok hajtásával: hogy ezt mégis hogyan sikerül megoldania, elárulja a Scitec Institute-nak, a sportteljesítmény és egészségfejlesztés intézményének adott interjúban

Kép
Promóciók

Így valósította meg álmait Kulcsár Edina

Nehéz anyagi körülmények között nőtt fel, de rengeteg munkával, 26 éves korára ismert tévés személyiség lett, és sikeresen vezeti saját vállalkozásait. Nemcsak a szépségén múlott, hogy idáig jutott, a céltudatosságának legalább akkora szerepe volt Kulcsár Edina érvényesülésében.

Kép
Életmód

Klímaváltozás: 12 sokkoló fotó az átalakuló nagyvárosokról

Rengeteget hallunk a klímaváltozásról, néha kicsit jobban megijedünk, néha kevésbé, de a jelek szerint összességében nem nagyon változik semmi. Ha így haladunk, akkor 100 év múlva borzalmas változások mennek végbe a világban.

Kép
Stílus

Konfekció: Megnyílt Oltai Kata second-hand boltja

Oltai Kata művészettörténész ruhatárának igényesen összeválogatott darabjait évek óta garázsvásárok, titkos turkálók vagy igazi kincseket rejtő bolhapiacokon találja meg. Hisz abban, hogy a régi ruháknak történetük, külön meséjük és személyiség formáló hatásuk van. Új, Konfekció nevű second-hand boltjában, amelyet Vida Vera programszervező barátnőjével most februárban nyitott, nem csak retró ruhák, és kiegészítők, de olyan alkalmi szettek is megtalálhatóak, amelyeket közösen alakítottak át.

Kép
Stílus

Bravó, Chanel! - A divatház menő üzenettel újított

Csendes, nyugodt hangulat lengte körül kedden a Grand Palaist-t. Egy hatalmas, gyönyörű kert fogadta a Chanel Haute Couture show-ra érkezőket, mert Karl Lagerfel legújabb kollekciójával a természetet ünnepelte!

Kép
InStyle TV

Trokán Nóra bringával a vörös szőnyegen - VIDEÓ

Hazánk legstílusosabb hírességei idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben jár. Trokán Nóra is végiggurult a Bringával a vörös szőnyegen rendezvényen - nézd meg most a vele készült videóinterjút!

Kép
InStyle TV

Polgár Odett bringával a vörös szőnyegen - VIDEÓ

Hazánk legstílusosabb hírességei idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben jár. Polgár Odett is végiggurult a Bringával a vörös szőnyegen rendezvényen - nézd meg most a vele készült videóinterjút!

Kép
InStyle TV

Dallos Bogi bringával a vörös szőnyegen - VIDEÓ

Hazánk legstílusosabb hírességei idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben jár. Dallos Bogi is végiggurult a Bringával a vörös szőnyegen rendezvényen - nézd meg most a vele készült videóinterjút!

Kép
InStyle TV

D. Tóth Kriszta bringával a vörös szőnyegen - VIDEÓ

Hazánk legstílusosabb hírességei idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben jár. D. Tóth Kriszta például egy különleges biciklivel érkezett a Bringával a vörös szőnyegen rendezvényre. Nézd meg most a vele készült videóinterjút!

Kép
Sztárok

Sztárok a biciklin, avagy ilyen volt a Bringával a vörös szőnyegen - FOTÓK

Hazánk legstílusosabb hírességei idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben jár. A Madách tér vörös szőnyegén megrendezett rendhagyó divatbemutatón ezúttal Csemer Boggie, Polgár Odett, Haumann Máté, Trokán Nóra, Csobot Adél, Tóth Gabi, Danics Dóra, Orosz Barbara, D. Tóth Kriszta, Dallos Bogi és Lakatos Márk mutatták meg két keréken gurulva legstílusosabb bringás szettjüket.

Kép
Sztárok

A pazarlás ellen kampányol Zséda és Váczi Eszter

A pazarlás nem divat. Minden évben tonnaszámra végzik a ruhák a szeméttelepeken, pedig ezeknek a textileknek és ruháknak a 95 százaléka újrahasznosítható lenne.

Előző oldal