Szexszimbólum

Kép
Stílus

Kerek idomok: Hollywood 16 legdögösebb szexszimbóluma

Mitől lesz valakiből hamisítatlan hollywoodi szexszimbólum? Az út első lépcsőfoka például az, hogy rendelkezzen a közvélemény szerint is tökéletesnek ítélt testarányokkal, ami a homokóra sziluett!

Kép
Életmód

Ilyen, amikor a macskák Pin-up lányoknak képzelik magukat - FOTÓK

A 40-es, 50-es évek szexszimbólumai a Pin-up lányok voltak, akiknek képei ott lógtak minden valamire való férfi falán. Csak idő kérdése volt, hogy valaki kitalálja ennek a műfajnak a cuki cicás változatát. Nos, ez is eljött, itt vannak a dögösen feszítő cirmosok!

Kép
Stílus

Bombanő a vörös szőnyegen: Sofía Vergara eddigi legszebb ruhái

Sofía Vergara igazi szexszimbólum. Nemrég még a boldogító igent is kimondta, és összekötötte életét a világ egyik legsármosabb pasijával. De hogy szerepel decemberi címlapsztárunk a vörös szőnyegen?

Kép
InStyle TV

Brigitte Bardot frizura percek alatt- VIDEÓ

Az egykori divatikon és szexszimbólum kultikussá vált frizuráját Te is könnyedén elkészítheted a hétköznapokra is!

Kép
Sztárok

77 éves szexszimbólum az egyik legmenőbb divatlap címlapján

Ódákat zenghetnénk Jane Fondáról. De szerencsére megteszi helyettünk a W magazin legújabb címlapja, amelyen a 77 éves szexszimbólum pózol a tőle megszokott kortalan eleganciával.

Kép
Sztárok

Scarlett Johansson kirobbanóan szexi formában

Hát ezért tartjuk számon Scarlett Johanssont napjaink egyik legnagyobb szexszimbólumának: a 30 éves színésznő a szülés után néhány hónappal bomba formában és kirobbanóan szexi kisugárzással hódít a vörös szőnyegen.

Kép
Sztárok

Michael Kors ruhában gömbölyödik Scarlett Johansson pocakja

Néhány hete már nem titok, hogy Scarlett Johansson első gyermekével várandós. A szőke szexszimbólum mostanában az Amerika Kapitány: A tél katonája című film kapcsán járja a világot.

Kép
Sztárok

Boldog kismamaként pózolt Scarlett Johansson

Néhány hete már nem titok, hogy Scarlett Johansson első gyermekével várandós. A szőke szexszimbólum most az Amerika Kapitány: A tél katonája premierjén mutatta meg büszkén (még alig) gömbölyödő pocakját.

Előző oldal