Szekrény

Kép
Életmód

7 dolog a szekrényedben, amit elég csak egyszer kimosnod egy évben

Végre egy igazán jó hír! Tudtad, hogy lapul pár olyan darab a szekrényedben, amit elég csupán egyszer kitisztítani az évben, és nem igényel rendszeres, extra odafigyelést? Nos, ezeket bűntudat nélkül kihagyhatod a heti nagymosásból!

Kép
Stílus

Ne rakd őket a szekrény aljára! Így hordhatod nyári kedvenceidet ősszel is

A fehér színnel nem nagyon tudsz mellényúlni, így most ezt az alapot és a benne rejlő lehetőségeket boncolgatjuk.

Kép
Stílus

"Mindegyik ruha megtalálja a maga gazdáját, mindegyiknek megvan a maga szekrénye" – Interjú Daubner Annával a 2018-as tavaszi kollekciójáról

Anna munkásságát régóta ámulattal figyeljük, amint a bájt és az eleganciát merészséggel és játékossággal ötvözi. Többször szerepelt már az InStyle magazinban és a weboldalunkon mind ő, mind kreációi, s az InStyle Style Award díjunk jelöltje is volt. Legutóbb az InStyle májusi számában szerepelt, ahol kedvenc magyar tervezőinket és a múzsáikat mutattuk be.

Kép
Stílus

Ne rakd őket a szekrény aljára! Íme 4 kreatív mód, amivel kedvenc nyári crop topjaidat ősszel is viselheted

A nyár nagy kedvence ősszel is terítékre kerül!

Kép
Szépség

Még Carrie Bradshaw is utálta, most mégis újra trendi ez a hajba való

Azonnal elővesszük a szekrény alján porosodó darabokat!

Kép
Stílus

7 cipő, amiből minden nőnek kell, hogy legyen egy a szekrényében!

Kötelező darabok, amikből minden nőnek kell, hogy legyen (legalább) egy.

Kép
Shopping

Ezeket szerezd be! 5 téli ruhadarab, ami sosem megy ki a divatból

Minden nő szekrényébe kell belőlük legalább egy!

Kép
Stílus

Veszélyek a szekrényben! 3+1 ruhadarab, ami akár az egészségedbe is kerülhet

Szerinted hány nő hajlandó nap mint nap feláldozni a kényelmet a stílusos megjelenés érdekében? Jöjjenek az egészséggyilkos ruhadarabok!

Kép
Stílus

Csapj le rá! Mindenki ezért a 20 ezres cipőért őrül meg a divatheteken

Vagy talán már ott lapul a szekrényedben...

Kép
Stílus

Így dobd fel a fehér inged!

Nincs apelláta, tudjuk, hogy neked is van legalább egy a szekrényedben.

Kép
Stílus

Szuper stílustrükkök nyárra, amik nem kerülnek egy forintodba sem

Nyakunkon a nyár, de a te ruhatárad még mindig nem készült fel a szezonra? Íme a legjobb trükkök, amikkel a bankkártyádat a pénztárcádban hagyhatod, és a szekrényedből kreálhatod újra a legjobb nyári szetteket!

Kép
Stílus

15+1 tipp, amivel felfrissítheted a ruhatáradat a nyári szezonra

Ha az ember szekrényében lapul néhány basic darab, akkor könnyen ugrálhat a szezonról szezonra változó trendek között. Legyél divatmániás, vagy csendes megfigyelő, a következő 16 darabbal garantáltan stílusos maradsz tavasszal és nyáron. Bár szinte már nyár van...

Kép
Shopping

Fektess be a divatba: 5 dolog, amiről felismered az örök darabokat

Szeretjük használni a divatban a "jó befektetés" jelzőt, vagy azt mondjuk "ez egy örök darab". De tényleg lehetséges, hogy olyan dolgok lapuljanak a szekrényünkben, amikért később komoly pénzösszegeket kérhetünk el? Érdemes high-end divatárura költeni? Most kiderül!

Kép
Stílus

Ezt a menő ruhadarabot viseli most minden stílusikon - FOTÓK

Minden szezonnak megvan az abszolút must-have ruhadarabja, ami nem hiányozhat egyetlen divatmániás szekrényéből sem. A bőrdzseki amúgy is szupertrendi, de most még menőbb változatban tér vissza!

Kép
Shopping

15 jel, hogy boltkóros vagy

Dugig van a szekrényed vadiúj, címkés darabokkal, de mégsem tudsz mit felvenni? Épp most nulláztad le a hitelkártyád, de már megint az új kívánságlistádat írod?

Kép
Szépség

A 8 legjobb manikűr és pedikűr színkombináció, amit idén ki kell próbálnod

Ahogy a hőmérő higanyszála lassan feljebb kúszik, úgy kerülnek elő a szekrényből az imádott saruk és szandálok. És ezzel időarányosan pont ideje szemügyre venned a legjobb körömlakk kombókat, ha unod már homogén mani-pedi párosításokat. Neked melyik a kedvenced?

Kép
Stílus

7 trend, ami eddig cikinek számított, de idén újra menő

Azok a sötét 2000-es évek! Sokan örökre kitörölnék ezt az időszakot az életükből, pedig nincs mit szégyellni. Sőt, idén újra hódítanak a tréningruhák és a csípőnadrágok. Lehet, hogy pár darab még ott lapul a szekrényedben?

Kép
Stílus

7 bevált outfit, amit egyszerűen nem lehet megunni

A február trükkös hónap. Már a tavaszi divaton jár az agyunk - végre üde színeket és izgalmas mintákat látunk a kirakatokban, de néhány napsütéses nap kivételével, sajnos kint még mindig hideg van. Ha te is kezdesz belefáradni a téli szürkeségbe, és reggel tanácstalanul állsz a szekrényed előtt, akkor nézd meg a legnagyobb stílusikonok bevált szettjeit!

Kép
Életmód

Ez a legszebb gardrób, amit valaha láttunk - FOTÓK

Izgalmas gardróbba pillanthatott be a The Coveteur magazin. Luisa Fernanda Espinosa stylist és kreatív tanácsadó szenvedélyesen gyűjti a dizájnerkreációkat, szenvedélyét pedig gyönyörű gardróbszobában tartja.

Kép
Stílus

Farmerdzseki, ahogy a sztárokon láttuk

Valószínűleg mindenkinek lapul egy farmerdzseki a szekrényében, csak az évek során megfeledkezett róla. Most Jessica Albától Miranda Kerrig a legstílusosabb sztárok példáján keresztül bizonyítjuk be, hogy a farmerdzseki rég kinőtt a középiskolai alapdarab státuszából.

Kép
Stílus

A te stílusod: Törőcsik Franciska #1

"A húgom szekrényéből loptam ezt a gyönyörű ruhát. Minek finomkodni, sárga táskát választok hozzá, és a nagymamám első generációs RayBan napszemüvegét. Ma villamosra szállok!"

Előző oldal