Olsen

Kép
Stílus

5 tavaszi trend szőkéknek

Ismert tény, hogy a különböző haj- és bőrszínt más árnyalatok emelik ki. A szőke haj még mindig toplistás a fodrászatokban, mégis sok nő nem használja ki a világos szín nyújtotta lehetőségeket. A legstílusosabb sztárokon keresztül megmutatjuk, mivel emeld ki aranyló fürtjeid tavasszal!

Kép
Shopping

Öltözz úgy, mint a sztárok! - 10 stílusos kabát

Irigyeled a sztárok ruhatárát? Jó hírünk van: nem feltétlenül kell a legdrágább darabokat beszerezned - stylistunk, Tankó Tekla kiválogatta a dizájnerkabátok elérhetőbb verzióit is. Neked melyik stílusos kabát a kedvenc?

Kép
Stílus

Esküvői ruhát terveztek az Olsen ikrek

Molly Fishkin stylist és Asher Lewin producer/rendező a Beverly Hills Hotel századik évfordulója alkalmából rendezett partin találkoztak először, 2012-ben. Két évvel később aztán Asher minden előzmény nélkül elővette azt a kis ékszer dobozkát a fiókból , amire minden lány vágyik, majd feltette a nagy kérdést. Molly elmondása szerint az eljegyzés teljesen váratlanul érte.

Kép
Sztárok

Az Olsen-ikrek az év legjobb kiegészítő tervezői

Mary-Kate és Ashley Olsen vitték haza a legjobb kiegészítő tervezőnek járó díjat az idei CFDA Fashion Awards-ról.

Kép
Sztárok

Modellként is sikeres Madonna és Halle Berry 65 éves stylistja

Legutóbb a lenyűgöző Helen Mirren vörös szőnyeges megjelenése kapcsán jegyeztük meg, hogy a stílus kortalan. Most Linda Rodin legújabb divatfotóit elnézve jut eszünkbe valami hasonló. Linda 65 éves korára sikeresebb modell lett, mint a fiatal éveiben volt. Ezúttal például az Olsen-ikrek népszerű márkájának, a The Row-nak 2014-es őszi lookbookjához pózolt néhány fotó erejéig.

Előző oldal