Március

Kép
InStyle TV

A Menedzserszövetség és az InStyle bemutatja: Women In Mission - az összefogás ereje

A Menedzserszövetség kiemelten fontos feladatának érzi, hogy felhívja a figyelmet a női vezetők fontos szerepére, ezért 2023. március 8-án, immáron harmadik alkalommal hirdeti meg az InStyle-al közösen a “Legyen Divat a Női Vezető!” kampányát.

Kép
Életmód

Megérkezett a nagy márciusi horoszkóp: erre számíthatsz ebben a hónapban a csillagjegyed szerint!

Tudd meg márciusi horoszkópunkból, mi várhat rád a csillagjegyed alapján!

Kép
Stílus

Egy szett a hét minden napjára: Avagy 31 szuper márciusi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

A márciusi outfitötletekben pont az a jó, hogy több szezonból is nyugodt szívvel táplálkozhatnak.

Kép
Életmód

„Nem akarunk rabszolgák lenni” - egy Irpinyből megszökött nő beszámolója a félelemről, a pusztításról, és a szebb jövő reményéről

A Kijev közelében fekvő Irpiny városát március végén szabadították fel az orosz megszállás alól. Ez volt Ukrajna egyik legforróbb környéke a múlt hónapban, és az evakuálás komoly veszéllyel járt, hiszen gyakran még a civil autókra is lőttek. Anna Maslovych egy olyan nővel beszélgetett, aki több mint egy hetet töltött a megszállt Irpinyben, mielőtt sikerült kijutnia a férjével és a kutyájukkal.

Kép
Életmód

Egy Melitopolban rekedt anya megrázó beszámolója: „Nem félek attól, hogy egyszer a megszállók eljönnek értem. Már felkészültem rá, hogy mit fogok mondani nekik”

Anhelina Hrytsei immár hetek óta küld nekünk beszámolókat ukrán menekültektől, és most végre hosszú idő után ő és melitopoli ismerőse, Hanna elérték egymást. Hogy milyen az élet egy olyan városban, amit március vége óta az oroszok tartanak megszállás alatt? Anhelina és Hanna erről beszélgetett.

Kép
Sztárok

Oscar-díjátadó 2022: a nyertesek teljes listája

A 94. Oscar szobrocskáit 2022. március 27-én este adták át Los Angelesben. Az év legfontosabb filmes díjátadóján 23 kategóriában jutalmazták a szakma legjavát - nézd meg, hogy kik lettek a győztesek!

Kép
Promóciók

Megérkezett Budapestre Európa egyik legnagyobb robotkiállítása

Az Etele Pláza egy teljesen elkülönített szegletében nyitott meg először a kiállítás, amit március 3.-ától három hónapig látogathatnak az érdeklődők.

Kép
Karrier

Minden nőben ott a vezető! A HBLF kampánya segít a női vezetőknek még több lehetőséget teremteni

Március 8-án az egész világ a nőket ünnepli, azonban a nyolcas szám egy változást sürgető adatra is rámutat Magyarországon.

Kép
Stílus

Márciusi shoppinglista: 10 kihagyhatatlan darab, amit megéri beszerezni ebben a hónapban

Most már megéri kicsit bátrabban válogatni a tavasz legmenőbb trendjei között!

Kép
Stílus

Egy szett a hét minden napjára: Avagy 31 szuper márciusi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Lassan de biztos elkezdheted belevonni a tavaszi trendeket is a hétköznapjaidba.

Kép
Sztárok

A rajongók rögtön kiszúrták: Meghan Markle Diana hercegnére emlékezett ezzel a híressé vált címlapfotón

Meghan Markle és Harry herceg a hírhedtté vált, több szempontból is megosztó, márciusi Oprah interjú óta kimondottan visszavonulva él. Pár napja azonban úgymond megtörték a csendet, és rögtön egy egész fotósorozattal örvendeztették meg a rajongókat.

Kép
Stílus

Reese Witherspoon szerint 40 évesen már ciki ez a ruhadarab

Reese Witherspoon márciusban ünnepelte 45. születésnapját, negyvenes nőként pedig igen határozott véleménye arról, hogy mi fér bele és mi nem!

Kép
Promóciók

A H&M új fenntartható koncepciót indít, melynek első kollekciója a “Science Story” nevet kapta

A H&M büszkén mutatja be vadonatúj koncepcióját, az “Innovation Stories”-t, amelynek keretein belül számos kollekció érkezik 2021-ben. Minden egyes kollekció az előremutató fenntartható folyamatokat ünnepli. Az első ilyen a “Science Story”, vagyis tudományos történet nevet kapta, és március 18-tól kapható online, a hm.com-on.

Kép
Promóciók

Visszaszámlálás indul! 20% kedvezmény a Deichmann online shop-ban!

Közeledik a márciusi Joy Beauty & Fit kuponnapok, amelyben kedvencünk, a Deichmann 20%-os kedvezményt kínál.

Kép
Promóciók

Kilenc magyar márka vitte tovább hazánk hírnevét a 63. Milano Fashion Weeken

Február 23. és március 1. között került sor a 2021/2022-es őszi-téli kollekciók bemutatására a 64. alkalommal megrendezendő Milano Fashion Weeken. A Camera Nazionale della Moda Italiana és a Magyar Divat & Design Ügynökség közös, nemzetközi mentorprogramjának résztvevő márkái egy élőben közvetített runway show, valamint egy online kiállítás formájában kapnak lehetőséget legújabb alkotásaik megjelenítésére.

Kép
Promóciók

Inspiráló fotópályázatot indít az Answear

Új, inspiráló fotós projekttel indítja a tavaszt az ANSWEAR nemzetközi divat webshop. A március elejétől 2020 végéig tartó #CatchTheMoment fotópályázattal a márka a környezetünk rejtett szépségeire és a hétköznapi dolgok fölötti öröm fontosságára szeretné ráirányítani a reflektorfényeket, arra buzdítva vásárlóit, hogy osszák meg életük örömteli pillanatait.

Kép
Promóciók

Magyar termelők piacra jutását segíti a SPAR

Finiséhez érkezett a tavaly elindult Hungaricool by SPAR termékinnovációs verseny: a nyertes termékekkel idén március végétől találkozhatnak a vásárlók a vállalat 34 INTERSPAR áruházában és az online shopban. Az üzletlánc az egyedülálló programjával - tekintettel a koronavírus világjárványra - fontos segítséget nyújt a magyar agráriumnak és feldolgozóiparnak.

Kép
Életmód

Az év legfényesebb szuper holdját láthatjuk ma este az égen

A március 9-i féreghold után ma este rózsaszín szuper hold jelenik meg az égen, amely kedves emlékeztető: minden rossz véget ér egyszer!

Kép
Promóciók

Menedzserként dolgozni már huszonévesen? Ez aztán az elismerendő teljesítmény! Az Év Menedzsere Díjátadó Gálán a 30 alattiakat is díjazzák

Március 7-én, a 26. Az Év Menedzsere Díjátadó Gálán a jövő tehetséges vezetőit is várják egy közös ünneplésre.

Kép
Promóciók

Új funkcióval bővíti P30 szériáját a Huawei

Várhatóan május végén lesz elérhető a Huawei P30 zászlóshajó-szériájának legújabb frissítése, a Dual-View mód. A márciusban bemutatott készülékek új funkciója kreatív képalkotási lehetőségeket kínál.

Kép
Sztárok

Ízig-vérig belevaló – Interjú Schmidt Sárával

Schmidt Sára szabadúszó színész tavaly nyáron három sorozatot is forgatott. Legújabb produkciója, az Ízig-vérig március végétől látható.

Kép
Stílus

Irina Shayk és Dakota Fanning is ebbe öltözik

A H&M egy különleges partival ünnepelte Los Angelesben legújabb Conscious Exclusive kollekcióját március 27-én. Hírességek, influencerek és a márka barátai, többek között Irina Shayk, Dakota Fanning, Halima Aden és Amber Valetta vettek részt a rendezvényen.

Kép
Életmód

Varázslatos képek a cseresznyevirágba borult Kiotó utcáiról

A tavasz hivatalosan is megkezdődött Japánban, amely az ikonikus szakurához, vagyis cseresznyevirágzáshoz kötnek a japánok. A március és május közötti időszakban az egész ország rózsaszínbe borul. Ezt a szezont örökítette meg egy fotós, aki Oszaka és Kiotó utcáit járva készíti el lenyűgöző fotóit.

Kép
Stílus

Tavaszi best of... FARMERDZSEKIK

A márciusi-áprilisi lapszámunkban több oldalt is szenteltünk csak a trendi denimnek a miniszoknyától az overállig. Most csekkold a kedvenc farmerdzsekiket!

Kép
Stílus

4 márciusi mikrotrend, amit akár most azonnal kipróbálhatsz!

Makroinfluencerek és luxus márkák. Minden a nagyságról és tömegekről szól. Vagyi szólt, mert végre nevesítik a mikrotrendeket és ennek hála mindenki lehet kicsit még egyedibb.

Kép
Sztárok

10 dolog, amit nem tudtál Luke Perryről

A sorozatsztár Perry 52 éves korában hunyt el március 4-én, váratlanul, sztrókban. Most felidézünk néhány érdekességet a Beverly Hills 92010 legendás Dylanjéről.

Előző oldal
Következő oldal