Lábbeli

Kép
Stílus

Most éppen ez a legnépszerűbb lábbeli a divatimádók körében

Egy nőnek sose lehet elég cipője, tartja a mondás, és milyen igaz. Talán az egyik legjobban igényelt trenddarab minden szezonban, amit tényleg lehetetlen megunni és igazság szerint, mi nők nem is tervezzük, hogy valaha így legyen.

Kép
Stílus

Sztárok is imádják, sokak szerint mégis ciki a Birkenstock - most bebizonyítjuk, hogy mennyire nincs igazuk!

Szögezzük le, a Birkenstock mindig is megosztó lábbelinek számított. Pár éve már felütötte a fejét a divatporondon, nyárról nyárra pedig egyre több stílusikont és sztárt sikerült meggyőznie arról, hogy oké, lehet, hogy kicsit csúnya, de valahol sikkes, és nem mellesleg elképesztően kényelmes darab.

Kép
Stílus

Instant inspiráció: 5 blogger, aki tökélyre fejlesztette a sneakeres szetteket

A sportcipőkkel nincs nehéz dolgunk, hiszen bármikor, bármivel felkaphatjuk őket ha éppen valami kényelmesebb lábbelire vágyunk. Könnyű megoldások ide vagy oda, attól még inspirációkból sosem elég, és szerencsénkre az internetnek is mindig van valami új a tarsolyában.

Kép
Stílus

SJP bebizonyította, hogy ez a csúnya szandál igenis szexi

Ha van valami, amihez Sarah Jessica Parker ért, az a stílusos cipő. A színésznő mindig is legendás volt forradalmi cipőválasztásairól, és nem csak azért mert a Szex és New York Carrie Bradshaw-jaként ráragasztották a lábbelimániás jelzőt.

Kép
Stílus

3 nyári cipő, ami nem csak divatos, de a munkahelyeden is nyugodtan viselheted

Bár a munkahelyi öltözködésre vonatkozó szabályok sok helyen már enyhültek, azért teljes mértékben nem tűntek el. A dress code még mindig szerves részét képezi életünknek, így érthető, ha kétszer is meggondolod, milyen lábbelit kapj fel aznap az irodába.

Kép
Stílus

Instant trendek: Ezért a régi sportcipőért rajong most az internet!

Újabb kényelmes lábbeli hódít az influencerek körében!

Kép
Stílus

Ezt nem hisszük el! A Prada újra divatba hozza egyik elfeledett lábbelijét - neked volt hasonló?

Kár is lenne messze menni a jól bevált dolgoktól.

Kép
Stílus

Meg is van az év első "csúnya" lábbelije: Rick Owens a Birkenstockkal kollaborált, de megosztó lett a végeredmény

Egy pillanatig nem kételkedtünk abban, hogy ez az év kivétel lenne.

Kép
Stílus

Cowboy csizmát fel: ősszel beköszönt a vadnyugat!

A cipőtrendek se váltakoznak olyan szélsebesen, mint ahogyan azt sokan várnák, így a tavalyi év után egy újabb visszatérő lábbelit üdvözölhetünk a köreinkben.

Kép
Promóciók

Birkenstock-ban ősszel is kényelmesen!

Idén 10+1 éves a Birkenstock Márkabolt Budapest Belvárosában, ahol ma Magyarországon a legnagyobb választékban kaphatóak az eredeti német papucsok és cipők, amik ősszel is megidézik a nyár kényelmes lábbelijeit!

Kép
Stílus

Lekerült a tiltólistáról! Selena Gomez bebizonyította, hogy mégsem ciki ez a lábbeli az utcára

És annyira kényelmes...

Kép
Shopping

Edzőcipők másként

Így újultak meg a nyár kedvenc lábbelijei.

Kép
Stílus

Ez az edzőcipő lesz idén a legnépszerűbb!

Kinyomoztuk, melyik szuperkényelmes lábbelit látjuk majd minden street style sztáron a következő hónapokban.

Kép
Shopping

4 cipő, ami teljesen új karaktert ad a farmerednek

A különböző stílusú lábbeliktől megváltozhat az egész szett.

Kép
Promóciók

Közeleg a cipőmánia!

Főszerepben a lábbelik az Arena Stílustitkok Workshopján

Kép
Shopping

6 ok , miért szerezd be az októberi InStyle magazint

Bemutatjuk a szezon kedvenc textúráit, a farmert, a bársonyt és a tweedet, ajánlunk új alapozókat és szuper szemöldökcsipeszeket. A stylistjaink összeválogatták a legdögösebb átmeneti kabátokat és bőrdzsekiket, bejárták a várost a legszuperebb táskáskért és lábbelikért, továbbá elmeséljük azt is, hogy ha Berlinben jársz mit nézz meg.

Kép
Stílus

A sarkaké a főszerep! Ilyenek lesznek a legtrendibb cipők idén ősszel

Cipőmániások, figyelem! Ez vár ránk a következő szezonban.

Kép
Promóciók

Isabella kicsiknek és nagyoknak

Ezekkel a szandálokkal nem csak követjük, hanem diktáljuk majd a divatot, közben pedig kényelmes és egészséges lábbelit hordunk.

Kép
Stílus

18 órás cipők: 10 kényelmes, de stílusos lábbeli nyárra

Nem hiszünk abban, hogy a szépségért meg kell szenvedni. Annyi kényelmes és szuperdivatos lábbeli vár minket a boltok polcain - miért vásárolnál olyan darabokat, amiket csak a gardróbodban nézegetsz, mert az utcára már nem mersz benne kilépni? Íme 10 pár, amivel nem számít, hogy milyen hosszú a nap!

Kép
Promóciók

Kézzel varrott kényelem

A tavasz-nyár kollekció is a márkára jellemző kézi varrás technológián alapul. A jó minőségű, olasz bőrből készült modellek egyediek, igazi „Seibel stílusos” lábbelik.

Kép
Sztárok

Sarah Jessica Parker gyönyörű esküvői cipőket tervezett - FOTÓK

Habár Sarah Jessica Parker és Carrie Bradshaw sokunk számára nem szétválasztható személyek, egy nagyon fontos különbséget azonban muszáj észrevennünk: amíg a sorozatbeli karakter folyton a méregdrága cipők után epekedett, addig a színésznő fogta magát és saját cipőkollekciót dobott piacra, amit most menyasszonyoknak szánt mini kollekcióval is kiegészített. Vajon milyenek lettek az új lábbelik?

Kép
Promóciók

Járjunk jógában!

A Sanuk lábbelik talprésze jógamatracból készül, így ezek a szandálok abszurd, őrült módon kényelmesek.

Kép
Shopping

10 dolog, amit csak egy cipőmániás ért igazán

Ezerszer megkaptad már a párodtól, hogy állandóan újabb és újabb cipőhegyeket vásárolsz, mégis folyton ugyanazokban a jól bevált darabokban jársz? Ha legnagyobb erőfeszítéseid mellett sem tudsz ellenállni a fashion streetek kirakataiban felsorakozó, tuti lábfeltörős, kényelmetlen sétákat sejtető, de csodaszép lábbeliknek, cikkünkben biztosan magadra ismersz majd!

Kép
Shopping

Tiéd lehet Hamupipőke cipője!

9 tervező jóvoltából most akár Te is megszerezheted Hamupipőke cipőjét. A népszerű Disney klasszikus megfilmesített változata márciusban kerül a mozikba, de már most 2015 Demónájaként emlegetik. A produkció olyan fantasztikusra sikeredett, hogy a legfelkapottabb cipőtervezők ceruzát ragadtak és leskiccelték a mesés lábbelit.

Kép
Stílus

A nagy papucskérdés: Kényelem vs. külcsín?

Idén nyáron hódít a kényelmes, ám annyira nem kecses lábbeli, a "gyógypapucs". Annyi biztos, hogy kényelmes, jót tesz a lábnak, de vajon csinosnak mondható darab? Összegyűjtöttünk néhány inspirációs outfitet, döntsétek el ti!

Kép
Stílus

A te stílusod: Pazár Krisztina #2

"Ritka, hogy egy lábbelivel feltűnést keltek, hiszen a magasságom és a szakmám miatt csak ritkán veszek fel magas sarkút, fontos, hogy pihentessem a lábamat. Ezzel a piros Hunter gumicsizmával, amit online vásároltam, mindig sikert aratok. A farmersort Hollister, a selyemblúz Sinequanone. A lábam kiegészítője pedig a gyógytapasz. :)"

Előző oldal