Kívánságlista

Kép
Shopping

JOY napok kívánságlista #12 - Szegedi stílusnagykövetünk ajánlja

Éljen, újra JOY napok: 2015. november 12-13-14-én újra JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 245 darab, 20-65 % kedvezményre jogosító kupont találhatsz. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Most jöjjön szegedi stílusnagykövetünk, Huszár Boglárka kívánságlistája!

Kép
Shopping

Mi ezt vásároljuk a JOY napokon #11 - Konrád Dézi listája

Éljen, újra JOY napok: 2015. november 12-13-14-én újra JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 245 darab, 20-65 % kedvezményre jogosító kupont találhatsz. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Most jöjjön munkatársunk, Konrád Dézi kívánságlistája!

Kép
Shopping

JOY napok kívánságlista #10 – Online szerkesztőnk, Ágh Marina kedvencei

Éljen, újra JOY napok: 2015. november 12-13-14-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 245 darab, 20-65 % kedvezményre jogosító kupont találhatsz. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Most jöjjön online szerkesztőnk, Ágh Marina kívánságlistája!

Kép
Shopping

JOY napok kívánságlista #9 – Brand managerünk, Váczi Eszter kedvencei

Éljen, újra JOY napok: 2015. november 12-13-14-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 245 darab, 20-65 % kedvezményre jogosító kupont találhatsz. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Most jöjjön brand managerünk, Váczi Eszter kívánságlistája!

Kép
Shopping

JOY napok kívánságlista #8 - Online szerkesztőnk, Kálmán Zsófi kedvencei

Éljen, újra JOY napok: 2015. november 12-13-14-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 245 darab, 20-65 % kedvezményre jogosító kupont találhatsz. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Most jöjjön egyik online szerkesztőnk, Kálmán Zsófi kívánságlistája!

Kép
Shopping

JOY napok kívánságlista #7 - Művészeti vezetőnk, Vértes Lívia kedvencei

Éljen, újra JOY napok: 2015. november 12-13-14-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 245 darab, 20-65 % kedvezményre jogosító kupont találhatsz. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Most jöjjön művészeti vezetőnk, Vértes Lívia kívánságlistája!

Kép
Shopping

JOY napok kívánságlista #6 - Vezető divatszerkesztőnk tippjei

Éljen, újra JOY napok: 2015. november 12-13-14-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 245 darab, 20-65 % kedvezményre jogosító kupont találhatsz. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Most jöjjön vezető divatszerkesztőnk, Gönczy Andrea kívánságlistája!

Kép
Shopping

JOY napok kívánságlista #5 – Képszerkesztőnk, Brunner Ági kedvencei

Éljen, újra JOY napok: 2015. november 12-13-14-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 245 darab, 20-65 % kedvezményre jogosító kupont találhatsz. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Most jöjjön képszerkesztőnk, Brunner Ági kívánságlistája!

Kép
Shopping

JOY napok kívánságlista #4 – Vezető szerkesztőnk, Visnyei Kata kedvencei

Éljen, újra JOY Napok: 2015. november 12-13-14-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 245 darab, 20-65 % kedvezményre jogosító kupont találhatsz. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Most jöjjön vezető szerkesztőnk, Visnyei Kata kívánságlistája!

Kép
Életmód

JOY napok kívánságlista #3 – Tervezőszerkesztőnk, Alpek Móni kedvencei

Éljen, újra JOY Napok: 2015. november 12-13-14-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 245 darab, 20-65 % kedvezményre jogosító kupont találhatsz. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Most jöjjön tervezőszerkesztőnk, Alpek Móni kívánságlistája!

Kép
Shopping

JOY napok kívánságlista #2 - Stylistunk, Tankó Tekla kedvencei

Éljen, újra JOY Napok: 2015. november 12-13-14-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 245 darab, 20-65 % kedvezményre jogosító kupont találhatsz. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Most jöjjön fashion market editorunk, Tankó Tekla kívánságlistája!

Kép
Shopping

JOY Napok kívánságlista #1 - Osvárt Judit must have beszerzései

Éljen, újra JOY Napok: 2015. november 12-13-14-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 245 darab, 20-65 % kedvezményre jogosító kupont találhatsz. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Most jöjjön életmódszerkesztőnk, Osvárt Judit kívánságlistája!

Kép
Shopping

10 dolog, amit csak egy cipőmániás ért igazán

Ezerszer megkaptad már a párodtól, hogy állandóan újabb és újabb cipőhegyeket vásárolsz, mégis folyton ugyanazokban a jól bevált darabokban jársz? Ha legnagyobb erőfeszítéseid mellett sem tudsz ellenállni a fashion streetek kirakataiban felsorakozó, tuti lábfeltörős, kényelmetlen sétákat sejtető, de csodaszép lábbeliknek, cikkünkben biztosan magadra ismersz majd!

Kép
Shopping

JOY Napok-kívánságlista: Vezető szerkesztőnk kedvencei

Éljen, újra JOY Napok: 2015. május 7-8-9-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 220 darab, 10-65% kedvezményre jogosító kupont találhatsz, melyek közel 1000 üzletben levásárolhatóak. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a májusi InStyle magazinban is megtaláljátok. Most következzenek vezető szerkesztőnk, Visnyei Kata tippjei!

Kép
Shopping

Joy Napok-kívánságlista: Stylistunk tippjei

Éljen, újra JOY Napok: 2015. május 7-8-9-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 220 darab, 10-65% kedvezményre jogosító kupont találhatsz, melyek közel 1000 üzletben levásárolhatóak. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a májusi InStyle magazinban is megtaláljátok. Most következzenek fashion market editorunk, Tankó Tekla tippjei!

Kép
Shopping

Íme életmódszerkesztőnk JOY Napok-kívánságlistája!

Éljen, újra JOY Napok: 2015. május 7-8-9-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 220 darab, 10-65% kedvezményre jogosító kupont találhatsz, melyek közel 1000 üzletben levásárolhatóak. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a májusi InStyle magazinban is megtaláljátok. Most következzenek életmódszerkesztőnk, Osvárt Judit tippjei!

Kép
Shopping

JOY Napok kívánságlista: tervezőszerkesztőnk kedvencei

November 7-8-9-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már 170 kuponnal vásárolhattok 20-65 % kedvezménnyel. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a novemberi JOY-ban, hanem az október 22-én megjelenő novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Most következzenek tervezőszerkesztőnk, Alpek Móni tippjei!

Kép
Shopping

Újra JOY Napok! Íme a mi kívánságlistánk #1

Május 9-10-11-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából 150 márka mintegy 1000 üzletében vásárolhattok majd 20-65 % kedvezménnyel. Már kapható a májusi JOY, de a legjobb hír, hogy a kuponfüzetet a májusi InStyle magazinban is megtaláljátok (megjelenés: április 24.).

Kép
Shopping

JOY Napok kívánságlista: Rigó Ági

November 8-9-10-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából 150 márka mintegy 1000 üzletében vásárolhattok majd 20-65 % kedvezménnyel. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Az InStyle munkatársai is szuper darabokat ajánlanak, amelyeket sokkal olcsóbban szerezhettek be a JOY Napoknak köszönhetően. Íme Rigó Ági tippjei!

Kép
Shopping

JOY Napok kívánságlista: Lendvai Lilla

November 8-9-10-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából 150 márka mintegy 1000 üzletében vásárolhattok majd 20-65 % kedvezménnyel. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Az InStyle stylistjai is szuper darabokat ajánlanak, amelyeket sokkal olcsóbban szerezhettek be a JOY Napoknak köszönhetően. Íme Lendvai Lilla tippjei!

Előző oldal