Influencer

Kép
Stílus

Kopasz lett és baromi jól érzi magát így

Bishop Briggs dalokat ír és kicsit influencerkedik is.

Kép
Stílus

Messziről olyan, mintha jó nő lenne...

...közelről inkább elgondolkodtató. Rachel Ward tipikus blogger, influencer, instabébi. Sokat posztol magáról.

Kép
Stílus

90 évesen is van élet az instán – 5 nyugdíjas influencer

Azt gondolnád, hogy a social media csak a fiatalok játszótere, de ez nem igaz. Nekem jónéhány insta kedvencem 60 fölötti. Ismerd meg őket és új értelemt nyer a lifegoals hashtag!

Kép
InStyleYouth

Fiatalok, akik mernek nagyot álmodni!

Mi történik, ha összefog a leginnovatívabb hazai street style márka, a legmenőbb hazai influencerekkel dolgozó ügynökség és négy fiatal tehetség, akik a tizenévesek körében legnépszerűbb platformon váltak sikeressé?

Kép
Stílus

K-Kids – Mini divatdiktátorok

Hogy mi zajlik éppen a szöuli divathéten? Gyerek influencerek mutatják a legújabb trendeket, North West vagy Blue Ivy elbújhat mögöttük.

Kép
Stílus

Irina Shayk és Dakota Fanning is ebbe öltözik

A H&M egy különleges partival ünnepelte Los Angelesben legújabb Conscious Exclusive kollekcióját március 27-én. Hírességek, influencerek és a márka barátai, többek között Irina Shayk, Dakota Fanning, Halima Aden és Amber Valetta vettek részt a rendezvényen.

Kép
Sztárok

Az internet legmenőbb influencer-férjei

Jól olvastad. Ilyen is van és semmi ciki nincs benne, sőt. Az, hogy egy párban a nőnek sikerül rávenni-e a párját arra, hogy szerepeljen, már önmagában is nagy szó.

Kép
Stílus

4 márciusi mikrotrend, amit akár most azonnal kipróbálhatsz!

Makroinfluencerek és luxus márkák. Minden a nagyságról és tömegekről szól. Vagyi szólt, mert végre nevesítik a mikrotrendeket és ennek hála mindenki lehet kicsit még egyedibb.

Kép
Promóciók

Hatalmas sikert arattak a magyar tervezők a Milan Fashion Weeken

A Magyar Divat & Design Ügynökség és a Camera Nazionale della Moda Italiana közös mentorprogramjának köszönhetően nyolc magyar márka egyedülálló lehetőséget kapott, hiszen a Milan Fashion Week hivatalos programjaként, a Spazio Cavallerizze impozáns épületében állíthatták ki kollekciójukat február 20. és 24. között. Mind a nyitóünnepségre, mind a közös divatbemutatóra rengeteg szakember, influencer és beszerző látogatott el, hogy megismerkedjen a tervezőkkel és a kollekciókkal. (X)

Kép
Stílus

INSTYLE NAGYKÖVETEK jelentenek: #MaxMaraFW19

Badics Beatrix, Nagy Vivien és Drencheva Nati nagykövetek tudósítanak a milánói divathét legmenőbb bemutatóiról. Kezdésnek a favorit: Max Mara.

Kép
Stílus

Az influencerek ezekért a bőrdzsekikért bolondulnak

Annyiféle bőrdzseki kering a boltokban minden szezonban, hogy őszintén szólva nehéz választani is, ám hála az influencereknek mindez nem lehetetlen.

Kép
Stílus

5 midiszoknya, amit már most az influencerek nagy kedvence!

A szoknyák a hideg idő ellenére is nagyon népszerűek, és a megannyi variáció közül mégis van pár darab, amik szinte biztos, hogy tavaszig megszámlálhatatlanul sok helyen felbukkannak majd.

Kép
Stílus

A divathetek kedvencei: 4 kényelmes lábbeli, amit az influencerek is imádnak

A divathetek mindig kicsit felturbózzák az inspirációs csatornákat. És nem csak a kifutókon látottakkal bővül a repertoár, hanem a street style szettekkel is.

Kép
Stílus

5 ruhadarab, amiért jelen pillanatban megőrülnek a influencerek

A trendek nem csak a kampányokban és boltokban váltakoznak gyorsan, hanem az Instagramon is. Persze ez nem jelenti azt, hogy az elmúlt hetek kedvence darabjai elvesztek volna a feledés homályában, csupán bővülni látszik az eddigi lista - mindenki nagy örömére.

Kép
Promóciók

Hollywoodi sztár és az olasz divatkamara a divathét vendége

A 2019-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató esemény programjaira az ismert magyar és nemzetközi tervezők, feltörekvő tehetségek mellett külföldi divatszakértők, hírességek, influencerek is meghívást kapnak. Az október 25-27-ig tartó Budapest Central European Fashion Weeknek a Várkert Bazár ad otthont.

Kép
Stílus

Októberben ismét Budapest Central European Fashion Week!

A 2019-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató esemény programjaira a magyar tervezők mellett meghívást kapnak a régió dizájnerei, illetve divatszakértők, hírességek és influencerek.

Kép
Stílus

Instant inspiráció: 5 blogger, aki tökélyre fejlesztette a sneakeres szetteket

A sportcipőkkel nincs nehéz dolgunk, hiszen bármikor, bármivel felkaphatjuk őket ha éppen valami kényelmesebb lábbelire vágyunk. Könnyű megoldások ide vagy oda, attól még inspirációkból sosem elég, és szerencsénkre az internetnek is mindig van valami új a tarsolyában.

Kép
Stílus

Instant trendek: Ezért a régi sportcipőért rajong most az internet!

Újabb kényelmes lábbeli hódít az influencerek körében!

Kép
Promóciók

A Joy magazin és a Fashion Trend Center bemutatja: Fashion Trend Award

Jelentkezz a Fashion Trend Award versenyre és légy TE a legstílusosabb influencerek egyike! Az exkluzív díjak és elismerés mellett pedig Te lehetsz a JOY trend bloggere fél éven keresztül!!! Szerezz hírnevet és duplázd meg követőtáborod!

Kép
Szépség

A nyár kedvenc frizuratrükkje egy pillanat alatt megváltoztatja a szettedet

A legmenőbb bloggerek és Insta-influencerek viselik!

Kép
Életmód

Ha ezt a 10 embert nem követed, még senki sem mondhatja rád, hogy őrült Insragram-fan vagy

A végén még világuralomra törnek!

Előző oldal