Dzseki

Kép
Shopping

A szezon 10 leglátványosabb átmeneti dzsekije

Viszlát minimalizmus!

Kép
Shopping

A legszebb hímzett bomberek

Az őszi ruhatárad kedvence lesz!

Kép
Stílus

Egy táska- és dzsekikollekció, amibe a legendás tervező szó szerint a bőrét adta

Alexander McQueen bőrét használja fel egy dizájner a diplomakollekciójához.

Kép
Stílus

Egyenesen Londonból - Az 5 kedvenc trendünk idén őszre

London, mint az 5 nagy divatfőváros egyike már régóta egyet jelent a különc és eredeti divattal.

Kép
Stílus

Ezt a menő ruhadarabot viseli most minden stílusikon - FOTÓK

Minden szezonnak megvan az abszolút must-have ruhadarabja, ami nem hiányozhat egyetlen divatmániás szekrényéből sem. A bőrdzseki amúgy is szupertrendi, de most még menőbb változatban tér vissza!

Kép
Shopping

Back to the fox - Az új kedvenc dzsekid

Fufavi Lilla, a Fufavi tervezője, Tóth Eszter tervezőkollégájával karöltve egy nagyon színes, játékos és egyedi dzsekiket felsorakoztató kollekciót álmodott meg. Így jött létre egy új márka, a Back to the fox, ami univerzális és praktikus darabokat kínál nőknek és férfiaknak egyaránt. Lillával a Back to the fox születésének részleteiről és filozófiájáról beszélgetett szerzőnk, Fülöp Luca.

Kép
Stílus

Ajándéktipp férfiaknak: David Beckham menő farmerdzsekije

Nemrégiben David Beckham egy vasútállomáson tűnt fel egy elképesztően cool farmerdzsekiben. Sikerült kiderítenünk, hol vásárolta, úgyhogy ha van olyan férfi ismerősötök, akin jól mutatna, ne habozzatok beszerezni neki karácsonyra! ;)

Kép
Stílus

Sztárstílus: Ezek a legmenőbb télikabátok idén

A tökéletes télikabát megtalálása minden évben nehéz feladat. Teljesen meghatározza egy outfit stílusát, szóval meg kell keresnünk a leginkább hozzánk passzolót, ha nem akarunk mellé lőni. Nézd meg, mire szavaztak az A-listás sztárok ebben a szezonban!

Kép
Shopping

Álomkabát a hideg időre - Szőrmés, steppelt vagy szövet legyen?

A hűvösebb napokon sem kell lemondanod arról, hogy sikkes maradj, a MOM Park stylistjaitól most megtudhatod, milyen kabátokat érdemes beszerezned. Idén a romantikustól egészen a sportosig találhatsz a trendeknek megfelelő meleg darabokat. Nézd csak!

Kép
Sztárok

Alicia Keys a Levi's nagykövete

A többszörös Grammy-díjas énekes-dalszerző lett a Levi's legújabb női farmer kollekciójának nagykövete és az őszi nemzetközi kampány arca.

Kép
Sztárok

A nap cukisága: North West Balmain dzsekiben balettozik

Néhány hét múlva 2 éves lesz a világ egyik legjobban irigyelt és legtöbbet fotózott sztárcsemetéje, North West Kardashian.

Kép
Sztárok

Amal Clooney álomszép aranyruhában a vörös szőnyegen

Nem véletlenül választották meg több alkalommal Amal Clooney-t a legstílusosabbnak: a szépséges ügyvédnő rendszeresen gondoskodik arról, hogy a figyelem középpontjában maradjon emlékezetes szettjei révén (is).

Kép
Stílus

Öltözz úgy, mint egy stylist #6 - Farmerdzseki kicsit másképp

Legstílusosabb munkatársaink segítenek abban, hogy olyan rafináltan állíthasd össze te is a napi outfitedet, ahogyan csak egy stylist tudja. Most ismét fashion market editorunk, Tankó Tekla rafinált szettjéből inspirálódhattok.

Kép
Sztárok

Amal Clooney meglepő cipőválasztással sokkolt

Amal Clooney igazi stílusikon, ezt hónapok óta tudjuk, na de akkor mégis mit keres a lábán az a fura cipő?

Kép
Stílus

Farmerdzseki, ahogy a sztárokon láttuk

Valószínűleg mindenkinek lapul egy farmerdzseki a szekrényében, csak az évek során megfeledkezett róla. Most Jessica Albától Miranda Kerrig a legstílusosabb sztárok példáján keresztül bizonyítjuk be, hogy a farmerdzseki rég kinőtt a középiskolai alapdarab státuszából.

Kép
Shopping

5X5: A legjobb télikabátok a legjobb áron

A téli ruhatár legfontosabb ruhadarabja szerencsére ma már megszámlálhatatlan stílusban és színben létezik. A novemberi InStyle StílusGyorsan rovatában megtalálod az 5 legfontosabb téli trend által inspirált outfiteket, de ha kevés lenne a választék, stylistunk, Tankó Tekla összegyűjtötte neked az 5 stílus 5 legpénztárcabarátabb darabját. Íme a legjobb télikabátok a legjobb áron!

Kép
Sztárok

Heidi Klum farmer-pólós napot tartott

Heidi Klum tökéletes alakjáról ódákat zeng a divatipar. A négygyerekes anyuka 41 évesen is bombaformában van, ezért lehetséges, hogy egy sima farmer-pólós összeállításban is szuperszexi.

Kép
Stílus

Exkluzív fotónapló Szegedi Katától

Nemcsak a ruháira, de a márka mögött álló tervezőre is egyre többen kíváncsiak szerte a világon. Szegedi Kata, július-augusztusi InStyle 'Fókuszban a tervező' rovatának főszereplője most exkluzív fotónaplóját osztja meg veletek.

Kép
Shopping

JOY Napok kívánságlista: Lendvai Lilla

November 8-9-10-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából 150 márka mintegy 1000 üzletében vásárolhattok majd 20-65 % kedvezménnyel. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Az InStyle stylistjai is szuper darabokat ajánlanak, amelyeket sokkal olcsóbban szerezhettek be a JOY Napoknak köszönhetően. Íme Lendvai Lilla tippjei!

Kép
Stílus

A te stílusod: Dobó Kata #4

Ezen a héten Dobó Kata színésznő, a TV2-n futó StílusVadász műsorvezetője mutatja meg kedvenc ruhadarabjait. Katával az októberi InStyle-ban is találkozhattok – keressétek az újságárusoknál!

Kép
Shopping

Hódíts kevesebből

Júniusi számunk vendégstylistja Nyíri Dávid, aki egy vagány fesztiválszettet állított össze nektek, amelynek ráadásul minden darabja pénztárcabarát. Dávid a megújult instyle.hu-ra is készített egy szuper összeállítást, nézzétek csak!

Előző oldal