Bokacsizma

Kép
Shopping

Stylistunk ajánlja: A 10 legstílusosabb kiegészítő őszre

Office kisokos: minden amit tudnod kell a szezon legfontosabb irodai kiegészítőiről. Vezető divatszerkesztőnk, Gönczy Andrea összeállítása.

Kép
Shopping

Újra JOY Napok! Te beszerezted már a kuponfüzetet?

November 7-8-9-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már 170 kuponnal vásárolhattok 20-65 % kedvezménnyel. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a novemberi JOY-ban, hanem a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok (már kapható). Most következzenek stylistunk, Kazal Viki tippjei.

Kép
Sztárok

Heidi Klum farmer-pólós napot tartott

Heidi Klum tökéletes alakjáról ódákat zeng a divatipar. A négygyerekes anyuka 41 évesen is bombaformában van, ezért lehetséges, hogy egy sima farmer-pólós összeállításban is szuperszexi.

Kép
Shopping

5X5 tipp: Találd meg a tökéletes őszi cipőt!

Átállni a nyárból az őszbe sokszor nem csak lelkileg, de ruhatárilag is kihívást jelent. A kabátok, pulcsik, csizmák szinte végeláthatatlan kínálatában könnyű elveszni, és az új szezon hamarabb lesz rémálom, mint a lehetőségek tárháza. Stylistunk, Tankó Tekla összeszedte neked az 5 legfontosabb őszi cipőtrendet, hogy könnyedén átszökkenj az új szezonba.

Kép
Sztárok

Marion Cotillard kis feketében is kiragyog

Marion Cotillard a kis feketék mestere. A színésznő mostanában rendre a nők egyik legjobb barátjának számító ruharabban jelenik meg, a márka pedig természetesen mindig Dior.

Kép
Stílus

Fesztiválnapló: Lendvai Lilla #1

Sziasztok, Lendvai Lilla vagyok, stylist és fesztiválőrült. Imádom a szabad hangulatot, a sokféle embert és látni azt, hogy ilyenkor minden impressziót megvalósíthatunk az öltözködésben. Ez az én szenvedélyem! Kövessétek a fesztiválnaplómat a Balaton Soundról, és lessetek bele egy stylist fesztiválmindennapjaiba.

Előző oldal