Blúz

Kép
Stílus

Stílustipp: a divatszerkesztők 5 legfontosabb tippje

Ha a divatvilágban dolgozik az ember, hamar elsajátítja a könnyed elegancia és a sikkes megjelenés legapróbb trükkjeit is. Most megosztjuk Veled azt az öt legfontosabb tippet, amivel másodpercek alatt olyan stílusossá válhatsz, mint egy profi divatszakember! 1. Feltűrt ujjú blézer

Kép
Shopping

2015 elengedhetetlen kiegészítői: az órák és az ékszerek

2015-ben a kiegészítőkhöz igazítsunk a ruhatárunkat! Ha hiányzik valami, akkor még időben vagyunk, gyorsan beszerezhetünk a kedvenc blúzunkhoz, szoknyánkhoz egy-egy elegáns vagy éppen sportos ékszert és az idei év nagy slágerét, az órát.

Kép
Stílus

5 örök darab, amire érdemes gyűjtened

Az ikonikus dizájnerdarabok nem véletlenül állják ki az idők próbáját: a klasszikus szabásvonal és a nemes anyagok soha nem mennek ki a divatból. Medgyasszay Dóra ajánlja.

Kép
Stílus

A te stílusod: Pazár Krisztina #4

"Világos Hollister farmer és neon festékfröccsenésekkel díszített felső. Azt hiszem, kijelenthetem, hogy farmerőrült vagyok. Rengeteg farmerem van, azt hordom a legszívesebben. A blúzom Gilly Hicks, a cipőm Adidas. A piros és a rózsaszín legtöbb árnyalatát imádom. Azt hiszem, ez öltöztet a legjobban."

Kép
Stílus

A te stílusod: Pazár Krisztina #2

"Ritka, hogy egy lábbelivel feltűnést keltek, hiszen a magasságom és a szakmám miatt csak ritkán veszek fel magas sarkút, fontos, hogy pihentessem a lábamat. Ezzel a piros Hunter gumicsizmával, amit online vásároltam, mindig sikert aratok. A farmersort Hollister, a selyemblúz Sinequanone. A lábam kiegészítője pedig a gyógytapasz. :)"

Előző oldal