Valentino

Kép
Szépség

A legmenőbb tavaszi trend: lófarok újragondolva

2015-ben is nagy visszatérő trend a lófarok. Nem is gondolnád, de évtizedek óta a legsikkesebb nők, Brigitte Bardot, Audrey Hepburn és a többiek bombabiztos frizurája az összefogott haj. Nézd meg, milyen volt egykor, és hogyan hordd most!

Kép
Stílus

Kedvenceink a Couture Divathétről

Ma ér véget a divatvilágot lázban tartó párizsi Couture Fashion Week, ahol azok a divatházak mutathatnak be kollekciót, akik tagjai a Francia Couture Szervezetnek (Fédération Française de la Couture).

Kép
Stílus

Keira Knightley esernyővel tündököl a vörös szőnyegen

Keira Knightley csodás Valentino Couture-ben jelent meg új filmje, a The Imitation Game premierjén, a tőle megszokott romantikus eleganciát hozta.

Kép
Sztárok

Gyönyörű és stílusos Eros Ramazzotti új felesége

Június 21-én mondta ki egymásnak a boldogító igent a világhírű énekes, Eros Ramazzotti és modell szerelme, Marica Pellegrinelli. A hölgy stílusosan, egy hangjegyekkel díszített ruhában állt az oltár elé.

Kép
Sztárok

Keira Knightley mosolyát receptre kellene felírni

Keira Knightley új filmje, a Szerelemre hangolva premierjén járt tegnap este New Yorkban és széles mosolyával mindenkit jókedvre derített.

Kép
Stílus

Megmutatta elképesztő cipőgyűjteményét a magyar topmodell

Mihalik Enikő évek óta az egyik legsikeresebb és legjobban kereső topmodell nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban is.

Kép
Sztárok

InStyle top10: Szerintünk ők voltak az Oscar-gála legjobban öltözött sztárjai

Ma éjjel adták át a 2014-es Oscar-díjakat Los Angelesben (kattintsatok ide az eredményekért), és ennek kapcsán arra gondoltunk, hogy összeállítunk nektek egy InStyle top 10-es listát arról, hogy szerintünk kik voltak a legjobban öltözött hírességek a díjátadón.

Kép
Sztárok

Angelina és Brad: Újra vörös szőnyegen az álompár

Az álompár újra együtt a vörös szőnyegen: Angelina Jolie is elkísérte Brad Pittet az idei BAFTA-gálára, és még stílusosan össze is öltöztek a londoni eseményre.

Kép
Sztárok

Palvin Barbara az il Bacio di Stile legújabb kampányában

Mihalik Enikő után ismét magyar modellt választott reklámarcának az exkluzív Andrássy úti multibrand áruház. Palvin Barbara, aki számos nemzetközi kampány mellett a L'Oréal Paris nagyköveteként és a Victoria’s Secret „angyalaként” vált világhírűvé, ezúttal üde tavaszi szépségként pózol az il Bacio di Stile tavaszi-nyári kampányfotóin.

Kép
Sztárok

Katy Perry Valentino-ban hódított a Grammy vörös szőnyegén

Az énekesnő egy csodálatos Valentino Couture-ben érkezett a zenei díjátadóra.

Kép
Stílus

Mihalik Enikő az il Bacio di Stile kampányában

Mihalik Enikő Valentino- és Céline-ruhákban pózol az Andrássy úti luxusáruház, az Il Bacio di Stile karácsonyi kampányfotóin.

Kép
Életmód

Limelight: Mick Jagger, Carla Bruni, Brigitte Bardot és Valentino egy helyen

A nagysikerű londoni és brüsszeli bemutató után Budapestre érkezett a Limelight, a Sofitel új fényképkiállítása, amelynek az InStyle az egyik főtámogatója.

Kép
Stílus

Luxusáruház az Andrássy úton: Megnyílt az il Bacio di Stile

Zártkörű megnyitóval, extravagáns kirakattal és provokatív kortárs gyűjteménnyel debütál a világmárkáknak otthont adó Andrássy úti multibrand áruház, az il Bacio di Stile, amelynek kampányát a világhírű fotóspáros, Mert Alas és Marcus Piggott készítette, arca pedig Karmen Pedaru topmodell (részletek ide kattintva).

Kép
Stílus

Napsugar von Bittera-interjú: "Armani szomszédja lettem"

Három évvel ezelőtt helyet kapott a Dolce&Gabbana márka alapítóinak milánói üzletében, a Spiga2-ben, azóta pedig Németországtól Hongkongig a világ legnagyobb luxusáruházai biztosítanak helyet a kollekcióinak. Mostantól egyetlen magyar tervezőként az il Bacio di Stile luxusáruházban is megtalálhatók a kreációi, közvetlenül az Emporio Armani és a Red Valentino szomszédságában. Napsugar von Bitterával beszélgettünk ihletről, álmokról, érző robotokról.

Előző oldal