Thália Színház

Kép
Életmód

„Nincs köztünk hierarchia a színházban, mert függünk egymástól” - interjú Szabó Erikával

A Thália Színház társulatának művésznője elhatározta, hogy a Farsang című előadás bemutatója kapcsán leleplezi a próbafolyamat néhány részét, azaz megmutatja, miként állítanak színpadra egy darabot. Mi pedig kifaggattuk őt pár bónusz kulisszatitokért!

Kép
Sztárok

„Nem kellett megküzdenünk egymással” - interjú Ember Márkkal és Jámbor Nándorral

A Thália Színház társulatának tagjaival a „Varázslat egy nyáréjszakán” című előadás bemutatója után ültünk le beszélgetni szerelemről, meghatározó színházélményekről és zenéről.

Kép
Életmód

Vetkőző férfiak a Thália Színházban

Igazi férfiak. Esetlenek és tökéletlenek, de eldöntötték: vetkőzni fognak. Októbertől lesz látható a Thália Színház évadnyitó darabja, az Alul semmi.

Kép
Életmód

Programajánló: Ketten egyedül Csányi Sándorral és Schell Judittal

Május 9-én mutatta be a Thália Színház legújabb produkcióját, a Ketten egyedül című darabot. A darabból készült a Krumpirózsa című híres film Al Pacinóval és Michelle Pfeifferrel a főszerepben.A darabbeli felszolgálót és szakácsot, Schell Judit és Csányi Sándor személyesítik meg.

Kép
Sztárok

Csányi Sándor imádni való rosszfiút alakít - exkluzív videóinterjú

Sokadszor játssza el egyik legkedvesebb szerepét Csányi Sándor - ezúttal a Thália Színházban, Schell Judit, Udvaros Dorottya és Molnár Piroska főszereplésével.