Kásás Tamás

Kép
Sztárok

„Nem másnak kell megfelelni, hanem a saját lelkiismeretünknek” - interjú Kásás Tamással

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóval, Kásás Tamással az újrakezdésről, a társadalom elvárásaival szembeni küzdelemről és az önazonosság fontosságáról kérdeztük A nemzet aranyai című dokumentumfilm bemutatója után.

Kép
Stílus

2014 legszebb InStyle-fotói

2014-ben rengeteg hazai hírességet mutattunk be nektek az 5 éves InStyle magazinban. Íme most egy kis válogatás a legjobb képeinkből! Nektek melyik volt a kedvenc?

Kép
Sztárok

5 dolog, amit nem tudtál Kásás Tamásról

Kásás Tamás a júliusban megrendezendő budapesti vízilabda-Európa-bajnokság férfi nagykövete. Nemrég nyitotta meg éttermét, a Tommy di Napolit, ahová a dél-olasz ízeket hozza el, egyenesen Nápolyból, a Vezúv lábától. A júniusi InStyle-ban alaposan kifaggattuk őt ezekről is.

Kép
InStyle TV

Kásás Tamás a júniusi InStyle-ban - werkvideó

Kásás Tamás a júliusban megrendezendő budapesti vízilabda-Európa-bajnokság férfi nagykövete. A napokban nyitotta meg éttermét, a Tommy di Napolit, ahová a dél-olasz ízeket hozza el, egyenesen Nápolyból, a Vezúv lábától. A júniusi InStyle-ban alaposan kifaggattuk őt ezekről is.

Kép
Stílus

Megjelent a júniusi InStyle, a címlapon Palvin Barbara

Megjelent a júniusi InStyle! A címlapon büszkeségünk, Palvin Barbara, aki tegnap Cannes-ban vitte hírét Magyarországnak. Plusz jó hír, hogy most minden lapszám mellé egy AJÁNDÉK SYOSS hajápolási termék is jár!