Gucci

Kép
Stílus

Kinek áll jobban? Sztárok vs. szupermodellek

A hírességek állandó vendégei a legnagyobb divatbemutatóknak, és ha egyszer megtetszik nekik valami, akkor azonnal lecsapnak a kiszemelt darabra. Minden adottságuk megvan ahhoz, hogy felvegyék a versenyt a szupermodellekkel, döntsétek el, kinek áll jobban!

Kép
Sztárok

InStyle top 15: Ők voltak a Golden Globe legstílusosabb sztárjai

A magyar sikerről már beszámoltunk, most jöjjön a kedvencünk, a vörös szőnyeges mustra! Íme az InStyle top 15-ös listája a Golden Globe díjátadóról - szerinted ki volt a legszebb?

Kép
InStyle TV

InStyle exkluzív: Kutyák és ékszerek, avagy ki is az ember legdrágább barátja?

Marilyn Monroe szerint a gyémánt a nők legjobb barátja, mások szerint a kutya az ember leghűségesebb társa. Mi most összehoztuk őket egy-egy fotó erejéig: az alábbi hat csodaszép kutyust gyönyörű ékszerekkel varázsoltuk még szebbé. Ez a mi újévi ajándékunk nektek, kedves olvasók! Nézzétek meg a végeredményt és ne hagyjátok ki a werkvideót sem!

Kép
Életmód

Dobozba zárt valóság - Barbie életre kelt, és dizájner ruhákban feszít

Hihetünk a szemünknek? Egy fotósorozat kedvéért a Vogue szó szerint becsomagolta modelljeit, és a legismertebb divatházak kiadásaiként prezentálta őket. Ha kíváncsi vagy, hogy nézne ki egy Dolce & Gabbana baba, vagy milyen a dobozba zárt élete egy Chanel Barbie-nak, akkor nézd meg az elképesztő fotókat. Az év egyik legjobb divatanyaga következik!

Kép
Sztárok

Vörös szőnyeg: Az idei British Fashion Awards 12 legstílusosabb sztárja

Tegnap este Londonba sereglett az összes menő híresség, hogy megtudják, kik lettek a British Fashion Awards idei díjazottjai. Kedvenc tervezőik és a legnagyobb divatházak versengtek egymással, míg ők parádéztak a vörös szőnyegen - és azt kell mondjuk, kitettek magukért. Íme az InStyle 12 kedvenc szettje!

Kép
Stílus

Stílustipp: Így dobd fel a megunt inged

A fehér ing nem csak a casual öltözködés alapdarabja, bármilyen stílusban és szettben megállja a helyét, és egy csipetnyi eleganciát csempész a megjelenésedbe. Ha te is sokszor viselsz ingeket, akkor itt egy remek ötlet, hogy feldobd a megunt összeállításaidat, ha pedig kimaradt eddig ez a basic darab a gardróbodból, akkor ideje kipróbálnod!

Kép
InStyle TV

Így válassz az arcformádhoz megfelelő szemüveget- VIDEÓ

Az utóbbi években egyre divatosabb szemüvegeket vásárolhatunk, még Eva Longoria is bevállalta nemrég, hogy szemüvegben jelenik meg a vörös szőnyegen, így Neked sincs mitől tartanod, bátran vállald fel, hogy szemüveges vagy!

Kép
Stílus

4 észbontóan színes nyári szett Demi Lovatótól, ami minden alkaton jól mutat

A fiatal énekesnő tudja, hogyan vonza magára mindenki elismerő pillantását és remekül bánik a színekkel is, igazi nyári hangulatot teremtve arra, amelyre jár. Lesd el velünk a tippjeit! :)

Kép
Promóciók

A GUCCI ÚJ ARCA, GAL GADOT

A Gucci örömmel mutatja be új illatának képviselőjét, az elbűvölő szépséget, vakmerő színésznőt és szenvedélyes anyát, Gal Gadot személyében.

Kép
Sztárok

Amal Clooney a legstílusosabb professzor

A Columbia Egyetem jogi karának professzoraként talán illene Amal Clooneyt már nem (csak) tökéletes ruhaválasztásai miatt emlegetnünk, de ha egyszer nem kerülheti el a szemünket Amal mindig sikkes stílusa.

Kép
Stílus

Lykke Li mutatja be a Gucci új táskáját

Lykke Li a Gucci tavasz-nyári rövidfilmjében vezet be minket a fiatal művészek varázslatos életébe.

Kép
Stílus

Dorothy cipője, Gucci és Dolce - A milánói divathétről jelentjük #2

Munkatársunk, Tankó Tekla három napot tölt a milánói divathéten – íme a tegnapi nap élményei képekben!

Kép
Stílus

"Szeretem az ellentétes dolgokat párosítani"

Laza, cool, kedves, ironikus. Ezekkel a szavakkal jellemzi magát új vezető divatszerkesztőnk, Gönczy Andrea, aki idén csatlakozott az InStyle csapatához. Ha minket kérdeznének, azt felelnénk: laza, cool, kedves és ironikus, ő pedig még pluszban rávágná: különben nagy kritikus. Saját magával szemben is.

Kép
Sztárok

Angelina Jolie vagy Jennifer Aniston volt stílusosabb tegnap a vörös szőnyegen?

Angelina Jolie és Jennifer Aniston is részt vett tegnap a Critics' Choice Movie Awards díjátadón, és mindketten lenyűgözően voltka felöltözve. Ti kinek adnátok a stílusdíjat?

Kép
Stílus

InStyle top 15: Szerintünk ők a Golden Globe legstílusosabb sztárjai

Ma éjjel adták át a 2015-ös Golden Globe díjakat (kattintsatok ide a győztesekért), és ennek kapcsán arra gondoltunk, hogy összeállítunk nektek egy InStyle top 10-es listát arról, hogy szerintünk kik voltak a legjobban öltözött hírességek a díjátadón.

Kép
Stílus

Frida Giannini otthagyja a Guccit

A luxusmárka kreatív igazgatója Frida Giannini és Patrizio di Marco ügyvezető igazgató egyszerre távoznak a Gucci éléről.

Kép
Sztárok

A hét legstílusosabbja: Kate Hudson

Úgy tűnik, a LACMA Art + Film gálán csak úgy nyüzsögtek a stílusos hírességek. Pár napja JLo Gucci szettjét magasztaltuk az egekbe, most pedig Kate Hudson pompázatos ruhájára lettünk figyelmesek.

Kép
Sztárok

JLo szexibb, mint valaha

Jennifer Lopez mostanában úgy viselkedik, mintha megszerezte volna a fiatalság elixírjét: csak úgy ragyog és ennek köszönhetően szexibb, mint valaha.

Kép
Sztárok

Blake Lively: Szexi ruhában a kismama

Blake Lively két hete árulta el, hogy babát vár - nehéz is lehetett volna tovább titkolni, hiszen a fotók tanúsága szerint már most méretes pocakja van Ryan Reynolds kedvesének.

Kép
Szépség

Itt van Charlotte Casiraghi monacói hercegnő Gucci Cosmetics kampánya!

A meseszép Charlotte Casiraghi hercegnő a Gucci szépségtermékek új kollekciójának, a Stolen Moments-nek kampányában tündököl!

Kép
Stílus

Minden idők 15+1 legszexibb divatkampánya

Minden szezonban nagy várakozás előzi meg a divatházak aktuális kollekciójának promotálását. Vajon milyen lesz a Louis Vuitton őszi-téli kampánya? Vajon ki lesz az arca a Calvin Klein új parfümjének?

Kép
Stílus

Itt a Gucci 2014/15 őszi-téli kampánya

Pasztell színek, kifinomult formák, és különleges anyag megoldások jellemzik az idei őszi Gucci kollekciót.

Kép
Stílus

A Szex és New York legnépszerűbb márkája nem más, mint a ....

Egy kellőképpen elszánt és kellőképpen őrült Szex és New York rajongó összeszedte a sorozatban legtöbbször említett márkákat. Íme a lista!

Kép
Szépség

Meseszép hercegnő a Gucci Beauty arca

Nem akármilyen kampánylánnyal rukkolt elő a Gucci: egy igazi hercegnő, Charlotte Casiraghi lett a márka arca az őszi beauty kampányukban. Charlotte 2012 óta a divatház arca a Forever Now kampányokban, de ez az első alkalom, hogy szépségfronton is bevetették őt.

Kép
Szépség

Beyoncé szexi Gucciban pózol új parfümje kampányában

Jön Beyoncé legújabb parfümje, a "Heat Wild Orchid"! Az illat olyan csábító és vad, mint ez a merészen kivágott ruha, amit az énekesnő visel!

Kép
Szépség

Készítsd el te is Blake Lively cannes-i frizuráját!

A 67. Cannes-i Filmfesztivál nemcsak a jó filmekről és a sztárokról szólt: van mit ellesnünk a vörös szőnyeges dívák stílusából is. Itt van például Blake Lively, a L'Oréal szépségnagykövete, aki nemcsak outfitjével, hanem a fesztivál egyik legmenőbb frizurájával is lenyűgözött mindenkit. Jó hírünk van: mostantól te is elkészítheted Blake frizuráját - kövesd szépségszerkesztőnk, Schuster Lili tippjeit!

Előző oldal
Következő oldal