Andy Warhol

Kép
Sztárok

Elárverezték Andy Warhol különleges kiegészítőjét

Több mint négymillió forintért kelt el Andy Warhol különleges kiegészítője, amit mindig magánál tartott, és ami éppen ezért is outfitje védjegyévé vált.

Kép
Stílus

Stílustippek Lakatos Márktól: A ruhafazon, ami minden alkatnak jól áll

Létezik ilyen? - kérdezitek, és joggal. És igen, van egy tuti tippem, ami még sosem hagyott cserben, egyetlen átalakító napon sem! Ez a ruhafazon pedig nem más, mint az átlapolós ruha.

Kép
Stílus

A legendás játékgyártó bemutatta legújabb pop-art szettjeit

A popkultúra legnagyobb ikonjai ihlették a legendás játékgyártó legújabb kollekcióját, amivel akár újra karanténba vonulnánk.

Kép
Stílus

Megnyílt Bécs legújabb kortárs művészeti múzeuma

Megnyílt Bécs legújabb kortárs művészeti múzeuma, ahol 2000 négyzetméteren 5000 művész több mint 60 000 alkotása tekinthető meg.

Kép
Badass

Twiggy 70 felett sem vesztett lendületéből

A stílusikon szemében és mosolyában még ugyanaz a hamisíthatatlan szépség látható. Ne bánd, hogy idősödsz!

Kép
Életmód

A hírhedt klub, ahol 4 tonna csillámport szórtak a vendégekre

A Yale Egyetem nem mindennapi professzora, Tod Papageorge megörökítette a legendás Studio 54 partijait, ahol bármi megtörténhetett a 70-es években.

Kép
Életmód

Ezt bánhatod, hogy kihagytad! Szédítő fotók a Studio 54-ből, egy olyan korszakból, amikor még igazán tudtak bulizni

A manhattani Studio 54 a 70-es, 80-as évek éjszakai életének Mekkája volt. Nézegess fotókat a zabolátlanul partizó Cherről, Robin Williamsről és Diana Rossról!

Kép
Shopping

JOY Napok-kívánságlista: Vezető szerkesztőnk kedvencei

Éljen, újra JOY Napok: 2015. május 7-8-9-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 220 darab, 10-65% kedvezményre jogosító kupont találhatsz, melyek közel 1000 üzletben levásárolhatóak. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a májusi InStyle magazinban is megtaláljátok. Most következzenek vezető szerkesztőnk, Visnyei Kata tippjei!

Kép
Stílus

Divatkampányban A nimfomániás sztárja

Nagy dobással rukkolt elő őszi-téli kampányában a Miu Miu: A nimfomániás című film sztárját, Stacy Martint választotta új múzsájául.

Kép
Életmód

Andy Warhol és Chagall szomszédságában - Anton Molnar-interjú

A Franciaországban élő magyar festőművész, Anton Molnar a divathoz fűződő kapcsolatáról, Petra Nemcovával kötött barátságáról is mesélt kolléganőnknek, Visnyei Katának.