#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Tomán Szabina: "Képes vagyok nyitni és képes vagyok jobban elfogadni"

Tomán Szabina: "Képes vagyok nyitni és képes vagyok jobban elfogadni"
Forrás: Zsólyomi Norbert/Instyle
Facebook
Twitter
Pinterest

Az üzletasszony a Lakatos Márkkal készült videóinterjúban elárulja #képesvagyok üzenetét, amivel sokan tudunk azonosulni!

Elindult az InStyle #képesvagyok kampánya, amelyben inspiráló, példamutató nők történetét mutatjuk be, akik küzdenek az álmaikért, nem ismernek lehetetlent. Ezúttal Tomán Szabinát kérdeztük a mindennapokról és az esetleges nehézségekről.

Szabina egy Facebook live keretein belül mesélt Lakatos Márknak és a nézőknek, hogy hogyan éli meg a mindennapokat és milyen nehézségekkel kellett megküzdenie egykor. Ha valaki, akkor ő az az ember, aki sok tízezer embernek bizonyítja be nap mint nap, hogy igenis képes valamire. Bár ez nem egyszerű feladat, ő mégsem tartja lehetetlennek!

El kell fogadnod magad, hogy te igenis úgy vagy jó, ahogy! Ha elfogadod, akkor sokkal boldogabban fogsz tudni dolgozni azzal, aki így fogad el és eltudod engedi azt, aki nem tud veled azonosulni.

- –tanácsolta az üzletasszony.

Az egészséges és fenntartható fogyás elkötelezett szószólója megosztotta velünk, hogy mi mindenre képes:

Képes vagyok nemet mondani, megbocsájtani, újrakezdeni, hibázni és azt belátni. Képes vagyok nyitni és képes vagyok jobban elfogadni. Igazából képes vagyok nagyon sok mindenre.

Ha érdekel a teljes interjú, akkor itt megnézhetitek, akár inspirációt is gyűjthettek Szabinától!

#Képesvagyok...Fejezd be te is a mondatot!

.

Csatlakozz te is egymást támogató kampányunkhoz, oszd meg a saját történetedet, használd a #képesvagyok hashtaget, hogy eljuttathassuk másokhoz, akiknek lehet, hogy pont a te sztorid fogja megadni a kezdőlökést! Háromgyerekes édesanya vagy, és képes vagy egyedül nevelni őket? Nőként állsz helyt egy erősen férfiak uralta munkakörben, és képes vagy túllendülni a sztereotípiákon? Meséld el, te mire vagy képes, mert lehet, hogy pont a te történeted lesz az, ami mást átlendít egy nehéz időszakon, hullámvölgyön.

A tavaszi InStyle-t keresd az újságosoknál, vagy vásárold meg digitális formában ITT!

Kép

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!