#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Képes vagyok küzdeni a céljaimért! Ismerd meg 4 #képesvagyok jelöltünket, akik bármilyen nehézséget leküzdve mennek mindig tovább

Képes vagyok küzdeni a céljaimért! Ismerd meg 4 #képesvagyok jelöltünket, akik bármilyen nehézséget leküzdve mennek mindig tovább

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Promóciók

Stílusosan az őszi utakon

Facebook
Twitter
Pinterest

Ismerd meg a #KÉPESVAGYOK díj 2023-as jelöltjeit!

Kép

A 2021-ben indult #képesvagyok kampánnyal szerettük volna átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat, és az álmaikért töretlenül dolgozókat ünnepelni. A kezdeményezés 2022-re díjátadóvá nőtte ki magát, ami idén, 2023-ban is megrendezésre kerül: most is az inspiráló történetek és személyek kerülnek a középpontba. Azok a példaként szolgáló emberek, akik fizikai vagy mentális állapotuk, múltjuk, a társadalmi elvárások, belső démonjaik ellenére képesek küzdeni céljaikért, tenni az elfogadásért és a sokszínűségért, beszélni a nehéz témákról és kiállni a fontos ügyek mellett. Hiszünk abban, hogy ez a közösség erőt, támogatást ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz. A mi szemünkben mindenki győztes, aki szót emel magáért és másokért, így most olvasóinkhoz fordulunk. Te kinek adnád a 2023-as év #KÉPESVAGYOK díját? Téged ki inspirál a jelöltek közül? Ismerd meg őket és szavazz!

Kép

Ebben a kategóriában olyan vagány, sikeres, belevaló embereket díjazunk, akik bármilyen nehézséget leküzdve mennek tovább céljaik felé, és mindenkit arra inspirálnak, hogy merjenek tenni a saját álmaikért.

Dobó Kata

Dobó Kata a rossz napjait is megpróbálja pozitívan szemlélni: önmaga hibáztatása helyett inkább igyekszik okulni a kudarcokból és a nehézségekből. „Az ember a saját tapasztalatain keresztül tanul” – állítja. De nemcsak a tükörképe felé fordul türelemmel és empátiával, hiszen az a missziója, hogy „a szakmán belül és az életben is mi nők tiszteljük és támogassuk egymást.” A színésznő-rendező már csak olyan filmekhez és színdarabokhoz adja a nevét, amivel nagy hatást gyakorolhatnak a nézőkre. Mindeközben coachnak tanul és a jövőben motivációs előadásokat is szívesen tartana, mert úgy érzi, segíthet másoknak azzal, ha beszél az élete során leszűrt a tanulságokról.

Kép

Farkas Franciska

Jelnyelvi tolmácsképzést végzett, újságírást tanult és a Gandhi Gimnázium drámapedagógusa lett, szociális munka szakon diplomázott, modellként, legutóbb pedig rendezőként is kipróbálhatta már magát, most pedig fitoterápiával foglalkozik Farkas Franciska, aki nem riad vissza attól sem, hogy utat törjön mások előtt, ha támogatásra van szükségük. A színésznő-aktivista sokáig nem hitt abban, hogy sikeressé válhat, mára viszont búcsút intett a bizonytalanságának önmagával szemben. Ha úgy érzi, nem kap igazi kihívásokat a szerepeiben, csak a cigány nő karakterét osztanák rá, igenis szóvá teszi azt: ősszel pedig már a Mellékszereplők film főszereplőjeként láthatod a mozikban, amiben végre olyasvalakit alakíthat, akinek személyét nem a származása határozza meg.

Kép

Nagy Ervin

Nagy Ervin már gyermekként sem tudta tétlenül nézni, ha bántják a gyengébbet, szülei példájából tanulva az segítségnyújtás természetes számára, a bajba jutottokat és az igazságot pedig mindenáron megvédi. Önkéntesként évek óta segíti az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját, Robotmese címmel mesekönyvet adott ki Péterfy Gergely íróval, amivel az online tér veszélyeire hívja fel a kisiskolások figyelmét, felszólalt a családon belüli erőszak ellen, A Tanár című sorozat főszereplőjeként pedig kötelességének tartotta azt is, hogy támogassa a pedagógusokat. A Jászai Mari-díjas színész azt mondja, képtelen csendben maradni, mindig megy tovább, még akkor is, ha tudja, szélmalomharcot vív, és akkor is beleáll a nehéz témákba és helyzetekbe, ha ez akár a potenciális új szerepeire is negatív hatással lehet, és azt képviseli, az tehetség, színészi pálya és az aktív vélemény- és szerepvállalás megfér egymás mellett.

Kép

Péterfy Bori

A Péterfy Bori & Love Band énekesnője „Borikönyv” című memoárjában nyíltan beszélt életének hullámvölgyeiről és a tévedéseiről is: szóba került a kamaszkora, amikor feszegette a határokat, mesélt egy korábbi, bántalmazó kapcsolatáról és a családalapítás kihívásairól is. A Tóth Júlia Éva által lejegyzett kötetből kiderül tehát, hogy Péterfy Borit a kudarcok sem állíthatják meg, azt mondja, inkább megszelídíti őket, tanul belőlük, újra és újra talpra áll, aztán halad tovább előre, mert „a kitartás mindig eléri a célját”.

Kép

Ismerd meg a többi kategória jelöltjeit is és szavazz arra, akinek te adnád 2023-ban a #KÉPESVAGYOK díjat - ITT!

Videók

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Promóciók

Stílusosan az őszi utakon

Kép
Stílus

1 perc stílus: A csizma, amit minden stílusos nő hord ezen a télen

A cowboy csizmák ezen a télen is nagyon trendik, ám most egy új fazon hódít a stílusos nők körében!

Kép
Életmód

Az orvosok egyetértenek: 30 év felett mindenkinek kellene legalább ezt a táplálékkiegészítőt szednie, ha mást nem is

Táplálkozástudományi szakemberek egységes véleménye szerint mindenkinek, aki elmúlt már 30, legalább ezt az egyféle étrend-kiegészítőt mindenképp érdemes napi szinten fogyasztani az egészséges anyagcsere érdekében!

Kép
Sztárok

Hivatalos: a mesterséges intelligencia szerint ő a világ legszebb nője

A szépség bár relatív, úgy tűnik, hogy a mesterséges intelligencia képes objektív módon szemlélni a dolgokat, és összeállította a világ legszebb nőinek listáját!

Kép
Sztárok

Ők is emberek: 7 sztár, aki különösen nehezen viselte, hogy elvesztette egy szerettét

Néha nagyon könyörtelen az élet, és egyáltalán nem kíméli a hírességeket sem.

Kép
Sztárok

Így néz ki a valóságban Carla Gugino, Az Usher-ház bukásának szépséges sztárja - fotók

Carla Gugino alakította az ősz legijesztőbb sorozatában Verna-t, most pedig nézd meg, hogy fest a valóságban!