#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

„Neked a fő feladatod elhinni, hogy képes vagy rá” – Molnár Dóra ökoharcos

„Neked a fő feladatod elhinni, hogy képes vagy rá” – Molnár Dóra ökoharcos
Forrás: @thisisredy
Facebook
Twitter
Pinterest

Ma Molnár Dóra ökoharcos és kreatív vállalkozó inspiráló gondolatait hoztuk el nektek, ami után minden egy kicsit könnyebb lesz!

Fontosat üzent a nőknek Molnár Dóra, a this is redy növekvő startup vállalkozás megálmodója, aki csapatával a legtöbb szakmai díjat és elismerést megnyerte az elmúlt években.

Ezek után azt gondolhatnánk, könnyű annak, aki ennyire magabiztos és sikeres, de valójában az igazság ennél sokkal árnyaltabb, amit Dóra nem fél megosztani követőivel. Ma az ő #képesvagyok történetét ismerhetitek meg, ami után garantáltan egy kicsit minden könnyebb lesz.

És ha adhatnék még valamit a nőknek a menstruációs bugyi mellé, hát az az lenne, hogy ők is elhiggyék, képesek rá. Képes vagy rá.

- Molnár Dóra ökoharcos.

Kattints a galériába, és ismerd meg a this is redy sikerét közelebbről!

Galéria / 7 kép

This is redy

Megnézem a galériát

#Képesvagyok...

Fejezd be te is a mondatot!

.

Csatlakozz te is egymást támogató kampányunkhoz, oszd meg a saját történetedet, használd a #képesvagyok hashtaget, hogy eljuttathassuk másokhoz, akiknek lehet, hogy pont a te sztorid fogja megadni a kezdőlökést! Háromgyerekes édesanya vagy, és képes vagy egyedül nevelni őket? Nőként állsz helyt egy erősen férfiak uralta munkakörben, és képes vagy túllendülni a sztereotípiákon? Meséld el, te mire vagy képes, mert lehet, hogy pont a te történeted lesz az, ami mást átlendít egy nehéz időszakon, hullámvölgyön.

Kép

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok