#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Képes vagyok tenni az elfogadásért! Ismerd meg 4 #képesvagyok jelöltünket, akik meg merik mutatni, hogy milyen sokszínű a világ

Képes vagyok tenni az elfogadásért! Ismerd meg 4 #képesvagyok jelöltünket, akik meg merik mutatni, hogy milyen sokszínű a világ

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Promóciók

Stílusosan az őszi utakon

Facebook
Twitter
Pinterest

Ismerd meg a #KÉPESVAGYOK díj 2023-as jelöltjeit!

Kép

A 2021-ben indult #képesvagyok kampánnyal szerettük volna átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat, és az álmaikért töretlenül dolgozókat ünnepelni. A kezdeményezés 2022-re díjátadóvá nőtte ki magát, ami idén, 2023-ban is megrendezésre kerül: most is az inspiráló történetek és személyek kerülnek a középpontba. Azok a példaként szolgáló emberek, akik fizikai vagy mentális állapotuk, múltjuk, a társadalmi elvárások, belső démonjaik ellenére képesek küzdeni céljaikért, tenni az elfogadásért és a sokszínűségért, beszélni a nehéz témákról és kiállni a fontos ügyek mellett. Hiszünk abban, hogy ez a közösség erőt, támogatást ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz. A mi szemünkben mindenki győztes, aki szót emel magáért és másokért, így most olvasóinkhoz fordulunk. Te kinek adnád a 2023-as év #KÉPESVAGYOK díját? Téged ki inspirál a jelöltek közül? Ismerd meg őket és szavazz!

Kép

Ebben a kategóriában olyan embereket díjazunk, akik sokat tesznek a társadalmi- és kulturális sokszínűségért és elfogadásáért, és a maguk eszközeivel harcolnak a hátrányos megkülönböztetés ellen.

Hlatky-Schlichter Hubert

Hlatky-Schlichter Hubert tapasztalatból tudja, milyen magányos érzés az, ha valaki nem tudja elfogadni és felvállalni magát, ráadásul senkivel sem beszélhet minderről. A gasztronómiai vállalkozó és étteremtulajdonos nyíltan beszél arról, hogy min ment keresztül, mielőtt huszonévesen coming outolt a családjának, mert tudja, milyen súlyos következményei lehetnek annak, ha az ember azt érzi, el kell rejtenie az igazi énjét: tinédzserként többször gondolkozott öngyilkosságon. Mára megszerette önmagát és szeretné, ha mások is tudnák, nincsenek egyedül ezzel a küzdelmükkel. Kötelességének tartja, hogy támogassa, védje a kisebbséget és reméli, hogy minél többen csatlakoznak hozzá a küldetésében. Férjével büszke szülei örökbefogadott kislányuknak, Hannabelle-nek, és aktívan kiáll az egynemű párok családalapításhoz és egyenértékű családként való bánásmódhoz való jogaiért.

Kép

Molnár Lainey

Molnár Lainey nem tagadja, a múltban hajlamos volt túlzásba esni mások kritizálásával a divatblogján, aminek hátterében tulajdonképpen az állt, hogy saját magát nem tudta elfogadni és szeretni. Éppen ezért új fejezetet nyitott az életében: az újrakezdés részeként külföldre költözött, megváltoztatta a nevét és búcsút intett korábbi oldalának is. Az önreflexióval töltött évek után a blogot Instagramra, a bejegyzéseket pedig képregényszerű illusztrációkra cserélte, melyekkel a sokszínűséget ünnepli és olyan fontos témákban döntöget tabukat, mint a mentális egészség, a szexuális bántalmazás vagy a toxikus kapcsolatok, a nőket érintő sztereotípiák, és a kritikái immár az irreális társadalmi elvárásoknak szólnak, mindezt pedig már több mint 1 millióan követik és osztják tovább világszerte.

Kép

Oláh Gergő

Évek óta járja az általános-, és középiskolákat Törj ki a csendből! címet viselő motivációs turnéjával Oláh Gergő, aki kisebb községekre és falvakra látogat el azért, hogy bebizonyíthassa az ott élő fitaloknak: „bárhonnan, bármilyen életkörülményből ki lehet törni”. Az X-Faktor harmadik szériájának győztese a saját élményein, tapasztalatain keresztül tanítja a hátrányos helyzetű gyermekeket arra, hogy merni kell álmodni és fontos megtanulnunk bízni önmagunkban. De felhívja a figyelmüket arra is, hogy a céljaikért bizony keményen kell dolgozniuk, mert „a hit cselekedetek nélkül halott”.

Kép

Orosz Györgyi

A Hősök Tere Kezdeményezés Philip Zimbardo szociálpszichológus Heroic Imagination Project-jének hatására indult útjára 2013-ban, és a szolidárisabb, előítéletektől, közönytől mentes társadalomért küzdő programsorozat később szervezetté nőtte ki magát. A Hősök Tere Alapítvány missziója, hogy arra inspirálja az embereket, álljanak ki egymásért: Orosz Györgyi társalapító, ügyvezető örömmel segít másoknak a kommunikációs készségeik fejlesztésében, kisközösségek építésére törekszik és egy olyan Magyarországon akar élni, ahol az együttérzés nemcsak utópia, hanem társadalmi norma.

Kép

Ismerd meg a többi kategória jelöltjeit is és szavazz arra, akinek te adnád 2023-ban a #KÉPESVAGYOK díjat - ITT!

Videók

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Promóciók

Stílusosan az őszi utakon

Kép
Sztárok

Hollywood legszebb sztárpárjai, akik között nagy a korkülönbség, de ők fittyet hánynak mások véleményére

Sok ember szkeptikus a szerelmesek közötti nagy korkülönbséggel, hiszen minden életkorban más dolgok hajtják és motiválják az embert akár az életét, akár a terveit tekintve.

Kép
Stílus

Egy szett a hét minden napjára: Avagy 31 szuper decemberi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Decemberben már olyan outfitötletek is beleférhetnek, amiknek eddig még egy százaléknyi esélyt sem adtál!

Kép
Stílus

1 perc stílus: A csizma, amit minden stílusos nő hord ezen a télen

A cowboy csizmák ezen a télen is nagyon trendik, ám most egy új fazon hódít a stílusos nők körében!

Kép
Életmód

Az orvosok egyetértenek: 30 év felett mindenkinek kellene legalább ezt a táplálékkiegészítőt szednie, ha mást nem is

Táplálkozástudományi szakemberek egységes véleménye szerint mindenkinek, aki elmúlt már 30, legalább ezt az egyféle étrend-kiegészítőt mindenképp érdemes napi szinten fogyasztani az egészséges anyagcsere érdekében!

Kép
Sztárok

Hivatalos: a mesterséges intelligencia szerint ő a világ legszebb nője

A szépség bár relatív, úgy tűnik, hogy a mesterséges intelligencia képes objektív módon szemlélni a dolgokat, és összeállította a világ legszebb nőinek listáját!