#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Képes vagyok segíteni! Ismerd meg 4 #képesvagyok jelöltünket, akik ténylegesen aktívan tesznek a társadalmi felelősségvállalásért

Képes vagyok segíteni! Ismerd meg 4 #képesvagyok jelöltünket, akik ténylegesen aktívan tesznek a társadalmi felelősségvállalásért

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Promóciók

Stílusosan az őszi utakon

Facebook
Twitter
Pinterest

Ismerd meg a #KÉPESVAGYOK díj 2023-as jelöltjeit!

Kép

A 2021-ben indult #képesvagyok kampánnyal szerettük volna átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat, és az álmaikért töretlenül dolgozókat ünnepelni. A kezdeményezés 2022-re díjátadóvá nőtte ki magát, ami idén, 2023-ban is megrendezésre kerül: most is az inspiráló történetek és személyek kerülnek a középpontba. Azok a példaként szolgáló emberek, akik fizikai vagy mentális állapotuk, múltjuk, a társadalmi elvárások, belső démonjaik ellenére képesek küzdeni céljaikért, tenni az elfogadásért és a sokszínűségért, beszélni a nehéz témákról és kiállni a fontos ügyek mellett. Hiszünk abban, hogy ez a közösség erőt, támogatást ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz. A mi szemünkben mindenki győztes, aki szót emel magáért és másokért, így most olvasóinkhoz fordulunk. Te kinek adnád a 2023-as év #KÉPESVAGYOK díját? Téged ki inspirál a jelöltek közül? Ismerd meg őket és szavazz!

Kép

Ebben a kategóriában azokat emeljük ki, akik ténylegesen aktívan tesznek a társadalmi felelősségvállalásért, valamint elérésüket jó ügyek támogatására használják.

Erős Antónia

„Most már ott tartok, hogy többet éltem így cukorbetegként, mint előtte, most már ez a normális és természetes számomra – és feladat is, hogy minél többen és többet tudjanak róla” – foglalta össze küldetését Erős Antónia az InStyle magazin interjújában. Az RTL Híradó és a Praxis egészség magazin műsorvezetője huszonöt évesen szerzett tudomást 1-es típusú diabéteszéről, 2005-ben pedig létrehozta az Egy Csepp Figyelem Alapítványt, hogy ledöntse a betegséget érintő tabukat és felhívja a figyelmet a korai felismerés, a megelőzés fontosságára. Antónia nonprofit szervezete ingyenes oktatásokat biztosít, kidolgozta a pedagógusok számára a cukorbeteg gyermekek gondozására felkészítő DiabMentor képzési programot, és az eseményeinken térítésmentes szűrővizsgálatokat biztosítanak az egészségtudatos érdeklődőknek, emellett igyekszik ledönteni a cukorbeteget ma is érintő stigmát, ami miatt például a munkaerőpiacon is sokszor hátrány éri őket.

Kép

Kovács Patrícia

„A mozgás mindenkié!” – üzeni a világnak Kovács Patrícia, aki a Suhanj! Alapítvány társalapítójaként évek óta harcol az elfogadásért és az esélyegyenlőségért. A színésznő nonprofit szervezete fogyatékkal élőknek, például látás-, vagy mozgássérülteknek biztosít lehetőséget, illetve egy akadálymentes és integratív edzőtermet a sportolásra. Patrícia sokat tanul a fogyatékkal élőktől a kitartásról és családként tekint a több mint tíz éve működő alapítványukra. Bár nem támogatja azt, ha valaki a rendelkezésére álló platformja ellenére nem szólal fel fontos ügyekben, megmondóemberré ő maga sem szeretne válni: egyszerűen csak bízik abban, hogy a példáját látva mások is cselekednek majd.

Kép

Puskás-Dallos Peti

Puskás-Dallos Peti azért hozta létre a Füri Zenetér Egyesületet, hogy hangszerekkel, illetve sporteszközökkel és foglalkozásokkal segíthesse hátrányos anyagi helyzetben lévő közösségeket, mert az általános jóllétünkhöz óriási szerepet játszhatnak ezek a szabadidős tevekénységek. „Rengeteg gyermeknek nincs meg a lehetősége olyan támaszra, ami nekünk természetes szükségnek tűnik a fejlődéshez” – fogalmazta meg a szervezet célját a The Biebers frontembere, aki most újabb kezdeményezést indított el a fiataloknak. A Palántaház mentorprogramban olyan tizenévesek jelentkezését várja, akik aktívan részt akarnak venni az állat- és természetvédelemben, esetleg már meg is teszik azt: könnyen lehet, hogy az inkubátorházhoz csatlakozók Peti és felesége Puskás-Dallos Bogi Woodapest Egyesületének faültető tevékenységébe is bekapcsolódhatnak majd.

Kép

Szinetár Dóra

A Jászai Mari-díjas színésznő-énekesnő évek óta az UNICEF Magyarország önkéntese, 2019 óta pedig jószolgálati nagykövetként segíti a világ egyik legnagyobb gyerekjogi szervezetének törekvéseit. Szinetár Dóra olyan művészek társaságában hívta fel a figyelmet a cyberbullying, vagyis az online bántalmazás veszélyeire, mint Horváth Lili vagy Elek Ferenc, de kampányolt a szabad szoptatás elfogadásért és előadásokat tartott a legkisebbeknek a jogaikról az Ébresztő-óra keretein belül. „Hiszek abban, hogy egy gyerek, bárhol is éljen a világon, ugyanolyan fontos, és értékes kell, hogy legyen a felnőttek számára. A globális felelősséget nekünk felnőtteknek közösen kell viselnünk, hogy megfelelő körülményeket biztosítsunk a fejlődésükhöz” – emelte ki a háromgyermekes művésznő.

Kép

Ismerd meg a többi kategória jelöltjeit is és szavazz arra, akinek te adnád 2023-ban a #KÉPESVAGYOK díjat - ITT!

Videók

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Promóciók

Stílusosan az őszi utakon

Kép
Sztárok

Fegyveres rablás, szerelemféltés: 10 sztár, akinek szülei gyilkosság áldozatai lettek

A sztárok életében is vannak olyan fejezetek, amikről karrierjük során tényleg csak pár interjúban hajlandók mesélni - és ez valahol teljesen érthető.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen szép nő volt fiatalon a Titanic idős Rose-át alakító Gloria Stuart - fotók

Gloria Stuart angol-amerikai csillagot a legtöbben az 1997-es Titanicból ismerik, mint az idős Rose-t megformáló színésznő, pedig a 2010-ben elhunyt tehetség ennél sokkal többet tett le az asztalra élete során.

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Hollywood legszebb sztárpárjai, akik között nagy a korkülönbség, de ők fittyet hánynak mások véleményére

Sok ember szkeptikus a szerelmesek közötti nagy korkülönbséggel, hiszen minden életkorban más dolgok hajtják és motiválják az embert akár az életét, akár a terveit tekintve.

Kép
Stílus

Egy szett a hét minden napjára: Avagy 31 szuper decemberi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Decemberben már olyan outfitötletek is beleférhetnek, amiknek eddig még egy százaléknyi esélyt sem adtál!