Újabb cuki képek kerültek napvilágra a várandós Gal Gadotról

Újabb cuki képek kerültek napvilágra a várandós Gal Gadotról
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Hollywoodban nehéz is lenne elbújni a fotósok hada elől!

Pár hete mutattuk meg, hogy mennyire szépen gömbölyödik Gal Gadot pocakja, és bár még mindig próbálja csendben élvezni a várandóság örömeit, ettől függetlenül a paparazzik nem pihennek, és úton-útfélen próbálják elcsípni a várandós színésznőt.

Egy hete, Hollywood nyugati részén kapták lencsevégre a Wonder Woman sztárját, férje és egy barátja társaságában, és bővebb szabás ide vagy oda, nehezen tudta volna elrejteni a pocakját a kíváncsi szemek elől.

Pár napja pedig Los Angeles szomszédságában, Studio Cityben futottak bele a fotósok, itt már egy fekete, testhez simuló ruhát viselt, ami nagyon jó példa arra, hogy a kismama divatnak sem kell mindig csak a lengébb, szellősebb darabokról szólnia.

A színésznő egyébként köszöni szépen jól, van és a márciusi nagy bejelentés óta sem sűrűn posztol terhességével kapcsolatban az Instagramra. Tegnap, apák napján azért kivételt tett, és férjéről és két kislányáról mutatott pár eddig nem látott, cukin megszerkesztett családi fotót...

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 5 kép

Sztárok, akik szülés utáni alakjukról posztoltak

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok